Follow

År 2017's bästa moments

 
Nyårsafton är här och snart är det dags att välkomna ett nytt år! År 2017 har gått SÅ galet fort, kanke snabbaste nånsin. Tiden har flugit förbi och jag har hunnit med att göra en hel del. Trots dalar och sorg har det varit ett fint år, som fyllt mig med ännu mer kärlek, gjort mig starkare och tagit mig en bit påväg mot mål och drömmar. Jag är tacksam och jag är förväntansfull inför tvåtusenarton. Här är mina favoritögonblick från året som gått. ❤️
 
 
Nyårsafton 2017: Jag fick mig en nyårskyss när klockan slog 00:00 av den finaste jag vet. 
 
 
I februari var jag och folk från hela världen med i CrossFit Games Open och jag gjorde bra ifrån mig på alla workouts. Kunde inte vara mer nöjd! 
 
 
I maj debuterade jag och Åsa som team-atleter i crossfittävlingen Alingsås Potato Mashup. Vi lyckades ta oss igenom wod:arna hur bra som helst och hamnade bra till inför finalen. Teamkänslan var on TOP och vi kammade hem en 2:a plats! LYCKA!
 
 
I Juni blev det semester och jag och min Joakim åkte på vår första resa ihop till Sardinien.
En fantastisk semester på alla sätt och vis ihop med den jag älskar. Sol, bad, god mat och massa kärlek. 

 
Efter semestern var vi laddade på träning. Det blev en hel del utomhuspass i boxen.
Hade en sån grym träningssommar! <3
 
 
Jag blev ambassadör för Svenskt Kosttillskott! Är så glad för det samarbetet vi har! Så kul!
 
 
I somras blev det en roadtrip till fina Elin i Stockholm. En helg som fyllde mig med såå mycket energi, pepp och motivation. Vi hade så kul och flummade loss som bra vi kan, haha. Bästa Eli <3
 
 
Jag slutade mitt jobb på STC och startade mitt eget företag ACTIVEVIC, där jag jobbar som personlig tränare, hälsocoach och gruppträningscoach. Så stolt och glad över det beslutet! 💗
 
 
Att dagligen få jobba med min passion gör mig så glad i själen! 💪🏼 
 
 
Under sommaren byggde pappa klart vår hemmabox! WIHO!
Det har verkligen blivit mitt och familjens happyplace. 💪🏼
 
 
Jag startade Bootcamp Karlsborg som jag höll i under hela hösten. Det blev en stor hit och jag fick va med i tidningen! Det var fantatiskt kul att få sprida lite träningsglädje och inspiration till folket!
 
 
Jag började filma, lära mig redigera videos och startade min YouTube kanal Activevic Lifestyle 💗 Så kul att dela med mig av både träning, recept och annat kul i rörligt format! 
 
 
I början av November åkte jag ner till Malmö för att döma crossfittävlingen Kronan Scaled Throwdown Autumn Edition! En himla rolig helg som gett mig en drös av ny erfarenhet och självförtroende! Så kul att se alla atleter kämpa och göra sitt bästa, och vi domare fick beröm för vår insats <3
 
 
Varje torsdag under den sena hösten höll jag i danspass för nyanlända kvinnor och ungdomar, och höll i kickstartsgruppen Novemberfighten! Det gav mig så mycket lyckokänslor och bra feeling så det räckte och blev över! 
 
 
December kom och jag fick med älskling ut i kylan för att ta lite bilder. Jag älskar hur bilderna blev! 
 
 
Jag hade avslutning med Novemberfighten och dansgruppen och jag fick en julklapp av dom allihopa! Så tacksam över alla jag fått coacha, hjälpa och jobba med! 
 
 
Vi hade ett undebart mysigt julfirande med nära och kära <3
 
 
Tiden mellan jul och nyår försvann i ett ögonblick, men vi hann både med lite shopping, juldagsmys, träning med klienter och massa roliga träningspass, både på Crossfit Skövde och i hemmaboxen. Nu är vi redan inne på nyårsafton. Kan ni tänka er!? 2018 är runt hörnet och det firades idag med en härlig familje WOD! Efter 45 min av flås och mjölksyra var vi glada och trötta. Sen blev det en pizza-lunch innan vi åkte iväg för att se på en fyverkeriuppvisning, och då kändes det som nyår på riktigt. Nu väntar snart finmiddag med bubbel och mys! 
 
Skål för det nya året & Tack till alla er fina läsare som dagligen kikar in här!
GOTT NYTT ÅR! ❤️
 
 
Nyår Årsresumé
0 kommentarer
Hälsa