Follow

Vilken kväll. Älskar mitt jobb!!


(null)


Godkväll på er!! Nu är jag hemma efter en fantastisk kväll på Västerbybadet med både danspass och crossfit pass med våran kickstarts grupp! Blir så lycklig i själen av att hjälpa, peppa och coacha andra i sin träning, och få männniskor att tycka att det är ROLIGT att träna. Precis som det ska va. 


Under mina pass är mitt mål att man ska få inspiration, bli motiverad och hitta den där glöden och känna träningsglädje! Det finns nog många som går till samma gym, gör samma saker om och om igen och som inte riktigt vågar prova nya saker. Kanske har man fastnat och gör det mesta på rutin, och tränar bara det som känns bekvämt. Att utmana sig själv kan ibland vara svårt och lite läskigt. Men får man bara lite pepp på vägen finns det nya höjder att nå. Det är utanför sin komfortzon man utvecklas. Dessutom är variation så viktig, både för motivationen men framförallt för glädjen! 


Idag fick jag höra så himla fina ord och positiv feedback efter mina pass. Att de fått upp ögonen för en helt ny typ av träning och fått inspiration till HUR man kan göra träningen ROLIG! Jag blir så glad över att höra det för det får mig att känna att jag kan göra skillnad. För det är ju det jag brinner för att göra.  


Skulle du behöva en extra kick och ny inspiration? Skicka iväg ett mail till info@activevic.se så ska jag göra allt jag kan för att hjälpa dig! 💜💪🏼⭐️Det är en otrolig känsla när man kan gå till jobbet och känna glädje i hela kroppen, och kunna gå därifrån ännu gladare. Älskar mitt jobb. 

0 kommentarer

Hand release Burpees

(null)
(null)

Burpees går ju att variera på en del sätt, man kan göra de med armhävning, utan armhävning, med hantlar i händerna, eller med en så kallad handrelease. Alltså, man lyfter handflatorna från golvet i bottenläget en snabbis innan man tar sig upp igen. Detta är bra därför att man får en mikrosekund av vila. Toppen! För vi vet ju alla att burpees är en riktig pulshöjarövning som även får den mest tränade att bli lite trött. Så man gör typ vad som helst för att få lite mini vila i en wod där burpees är i fokus. - därför är handrelease en perfekt variantion till den vanliga och underbart härliga burpeen...

Det var ett litet onsdagstips bara! 😘

Jag ska alldeles strax ge mig ut i snöyran och bege mig mot boxen för att coacha i ett par timmar. Dagens pass är intervaller bestående av 9 stationer, där man jobbar två och två, 45sek arbete, 15 sek till bytet, 45 sek vila, vardera. Och två varv. Ett köttigt pass på 36 min totalt. Wiho! Jag körde woden själv för ett par veckor sen och de va såå tufft!! Men rätt kul såklart. 😉 Sen ska jag hem och göra lite hand release burpees i hemmaboxen! 💦

Ha en fin dag hörrni! Och GRATTIS kära Finland på 100 års dagen! 🇫🇮 Kram!

0 kommentarer

Christmas Time - vårt hem

 
Hej på er! Hur mår ni idag? 
 
Jag känner mig full av förväntan inför resten av den här veckan. Har en hel del roligt planerat! Som vanligt ser jag fram emot coaching i boxen i morgon, och dansklassen + Novemberfight-passet på torsdag. På lördag ska jag och Joakim på spa med några vänner innan vi är bjudna på julbord på Gräbbans i Hjo, ska tydligen vara jättebra livemusik och mat där! På söndag väntar en liten photoshoot samt Adventsfika hemma hos min familj. Så mys!! Har ni några roliga planer för veckan som ni ser fram emot??
 
Här kommer också som lovat lite bilder från vårt julfina hem... <3
 
 
Vår vackra vita julgran. Visst är den rätt fin ändå?
 
 
Brukar alltid ha som tradition att köpa minst en ny julgranskula varje jul. I år blev det den här rosa godingen. 
 
 
Den vita duken gör sig fint du i dessa tider, köpt på H&M för 39 spänn! Kap! Sen köpte vi häromveckan den där flätade silverduken som vi la på. Är totalt insnöad på vitt, grått och silver. Passar perfekt i vårt kök. 
 
 
I köksfönstret har vi en modern julstjärna som vi köpte förra året.
Det roliga är att den har stått där sen förra julen, hahaha. 
 
 
Jag & Joakim <3 
En bild jag printat ut på canvas som sitter ovanför köksbordet. 
 
 
Vår 1,5 m höga kaktus och en tomte. 
 
 
Är det bara jag som har ljus och doftljus precis överallt, haha??
 
 
Och så lite fint på hyllan ovanför sängen, rosa glitterblommor. Och lite mer ljus...
 
Gilla ni inlägget? Glöm inte att ♥- gilla! 
KRAM/ Vic
Inredning Inspiration Julgran Julinspiration
0 kommentarer
Hälsa