Follow

Mitt nya kontor

 
Hej vänner & glad fredag på er!!
 
Den här veckan har gått så himla fort, förstår inte riktigt vart den tagit vägen faktiskt! Men trots det så har jag gjort mycket roligt! Har blivit en del bilåkande då jag och älskling åkte på roadtrip till Smögen, och häromdagen åkte vi till Boda Borg och mötte min familj där för lite "fångarna på fortet" lek! Superkul! Har även coachat i boxen, haft PT kunder och fixat i ordning mitt nya hemma-kontor som ni ser på bilderna ovan!! Vad tycker ni!? Jag har verkligen fastat för kombinationen av färgerna - vitt, grått, svart, grönt, guld och silver. Är så himla nöjd med hur det blev och nu känns det så inspirerande att sitta hemma och arbeta framför datorn! En strukturerad och inspirerande arbetsplats, helt enkelt! 
 
De små och stora posters:arna, pennorna, almanackan, de roséguldsfärgade klämmorna och "To-do-listan" betsällde jag från Jo&Judy. De har otroligt fina och välgjorda kontorsprylar och annat där! Vill typ ha ALLT, haha. 
 
 
Har suttit här vid kontoret hela förmiddagen och grejat, snart blir det en paus för promenad och lunch! I eftermiddag blir det en sväng till boxen för träning innan fredagsmys. Minst sagt en skön fredag! 
 
Ha en fin dag alla! KRAM/ Vic
1 kommentar
Veronica Pettersson

Så jäkla snyggt!

Hälsa