Follow

MÅNDAGSTANKAR

 
Hej på er! Hur startade ni er måndag? Har ni semester eller är jobbet i full gång? Oavsett vad så vill jag uppmana er till att ta var dag som den kommer, inte stressa så mycket kring vad som komma skall utan vara lite mer här, just nu.
 
 
Jag jobbar med detta dagligen och jag är en sån person som tänker många steg i förväg och oroar mig och stressar lite väl mycket i förhand. Det gör att jag aldrig riktigt kan slappna av, för jag vill alltid prestera och förbereda så mycket jag bara kan. Egentligen skapar jag bara en stor press på mig själv som i slutändan kommer att påverka mitt välmående negativt. Det vill jag ju verkligen inte! Så idag tänker jag försöka att ta vara på stunden här och nu, inte lägga så stort fokus på morgondagen eller två veckor framåt. Nu är nu. Make the most out of it! 
 
Tankens kraft är stor och lägger man bara lite extra vikt vid att ta det lite mer lugnt så kommer det göra stor skillnad i vardagen. Jag vet att det fungerar! Det gäller bara att vara besluten om att göra sitt bästa på att försöka tänka och oroa sig lite mindre. 
 
 
Ha en fin dag allesammans! <3
Nu ska jag ta med mig sambon och åka och träna crossfit! 
KRAM/ Vic
 
0 kommentarer
Hälsa