Follow

Everyday is a new opportunity to improve

 
 
♥ Varje ny dag ger dej nya möjligheter att utvecklas 
 
 
Hej på er vänner! Hur mår ni idag? Jag mår bara bra och har just ätit en gofrulle med mitt hjärta framför ett avsnitt av "Road To The (Crossfit) Games", där man får följa ett antal av de allra bästa atleterna i crossfitvärlden i deras förberedelser för VM aka. the CrossFit Games.
 
Games börjar nu på torsdag och håller på till och med söndag, och det är alltid lika spännande att se alla fantastiska atleter kämpa sig igenom alla events. Och det är framförallt motiverande att titta på! Även om man själv ser sig som "en motionär som tränar för att det är kul och som tävlar då och då för att det är en rolig utmaning" så blir jag ändå så himla inspirerad av de crossfitatleter som tävlar och tränar på elitnivå! Och då tänker jag inte främst på deras prestationer utan på den viljan, drivkraften och mentala styrkan de besitter. Det inspirerar mej allra mest. De betonar ofta vikten av att fokusera på sin egen resa och sin egen utveckling. Varje dag är en ny dag, en ny möjlighet att utvecklas och jobba med sig själv. Det tänket gillar jag. 
 
Då och då händer det att man faller in för mycket i det där "prestationstänket" i träningen och man fokuserar alldeles för mycket på resultaten snarare än känslan och vägen till det där resultetet. Man vill vara bra på allt, helst på samma gång. Man blir otålig och tillåter sig inte riktigt att vara i nuet. När det blir såhär försöker jag se allt i lite mindre skala och tänka "var lägger jag mitt fokus idag? Vad vill jag bli bättre på idag?". Jag behöver inte bli bättre på ALLT samtidigt, kanske kan jag istället fokusera på att klara några fler strikta handstand pushups, eller 30 obrutna repititioner av dubbelhopp, eller kanske bara ha riktigt, riktigt roligt utan att tänka på prestation. Har man bara en eller ett par mål inför varje träningspass, så blir det betydligt lättare att uppnå dom. Varje steg framåt, stora som små, är en vinst, en förbättring DU gjort för DIG själv, och det är något du ska vara stolt över. 
 
BE THE BEST VERSION OF YOU 
 
 
Kärlek till er/ Vic
 
 
 
0 kommentarer
Hälsa