Follow

Det fina med att vara coach

 
Hej vänner!! Här är en liten sneakpeak på hur golvet blev i vår hemmabox!! Så himla fint blev det, och skönt med lite dämpning i golvet när man behöver släppa skivstänger och vikter. Lite mjukare än betong om man säger så, haha! Saker å ting börjar verkligen "come into place" i boxen och det är en fröjd för själen att träna där. Återigen, är så tacksam! Tog dessa bilder igår efter mitt träningspass. Blev mestadels styrka såsom knäböj, pressar, frivändningar och avslutningsvis en kort metcon med assbike, kettlebell swingar, wallballs och burpees. Minst sagt ett gött pass!! 
 
Efter träningen igår var det bara att käka lunch och bege sig mot CrossFit Skövde för coachning! Jag hade två klasser på eftermiddagen som innehöll teknikträning i Overhead Squat samt en flåsig EMOM på slutet. Deltagarna gjorde riktigt bra förbättrningar i sina OH squat och kämpade på hur bra som helst! Är en stolt coach!! <3 Älskar verkligen att coacha i Crossfit, det är en sån härlig och fantastisk känsla att hjälpa människor att utvecklas!
 
"A GOOD coach can change a GAME, but  a GREAT coach can change a LIFE" 
 
 
Citatet ovan är något som jag alltid bär med mig när jag jobbar med personlig träning eller coachar gruppass. Man har som tränare och coach så mycket ansvar och kan påverka. Därför strävar jag alltid efter att ge allt till mina klienter, sprida positiva känslor, få människor att tro mer på sig själva och förmedla kunskap och träningsglädje. För det handlar så mycket mer än om just träningen i sig, det handlar också om den mentala biten. Genom att uppmuntra och även hjälpa på det mentala planet i kombination med rolig träning, kan man faktiskt påverka en annan människas livskvalité till det bättre. DET är så häftigt, och DET gör att mitt jobb är så värdefullt för mej! 
 
 
 
Hoppas ni får en fin dag allihopa! Kram/ Vic
 
 
0 kommentarer
Hälsa