Follow

Kvalité före kvantitet

 

Hej på er! Dagens coaching gick kanonfint och det är så härligt att få starta morgonen med ett starkt gäng som sprider positiv energi och träningsglädje! Något jag också alltid försöker att förmedla - positivitet och glädje! ❤️ På dagens programmering var det först styrka i form av strikta axelpressar och stångrodd, därefter tre olika 4-minuters Amraps. Avslutningsvis lite bålstyrke träning som satte pricken över i:et! 

Efter passet tog jag tillfället i akt och körde lite egenträning när jag ändå var på plats, såklart! Hade inte så mycket tid att röra mig med då jag var tvungen att va hemma en timme senare. Så jag körde ett 30 minuters pass som fick mig att ligga på golvet och flämta efter andan efteråt, haha! Grymt jobbigt med andra ord! Det jag gjorde var följande...
 
21-15-12-9 reps av:
Kalorier assaultbike
Ringrodd
Armhävningar 
 
Direkt över till;
 
5 rundor på tid:
12 wallballs
10 pullups 
10 handstand pushups
8 toes to bar + 10 airsquats
 
Avslutningsvis: 1,5 min MAX burpees
 

Det är verkligen kvalitén på träningen som ger resultat och gör en bättre och starkare! Tränar man och gör saker och ting föör mycket får det ofta omvänd effekt, det sliter och stressar. Därför försöker jag alltid göra träningen så effektiv och kvalitativ som möjligt, snarare än långa och många pass. Det mår min kropp bäst av! 
 
Man vill ju få till bra träningspass, känna sig stark och energifylld. Eller hur?! Då krävs det att återhämtningen är tillräcklig och att man äter och dricker ordentligt. Det är så viktigt hörrni!! Jag vet av egen erfarenhet att för mycket träning i kombination med ett för lågt energiintag och obefintliga vilodagar leder inte till något bra. Det blir en nedåtgående spiral som inte alls är rolig att hamna i.
 
Så det jag vill säga är, tänk kvalité i din träning. Och tänk smart. Känns kroppen inte på g och redo för träning? Då är det är bättre att vila eller ta en lugn promenad bara för att få lite luft. Det är ingen idé att pressa sig själv om man inte känner sig helt hundra. Lyssna på kroppen. I dagens stressade samhälle är det viktigare än någonsin att vi tar hand om oss själva. ❤️ 
 
Kram/Vic
 
 
 
0 kommentarer
Hälsa