Follow

Fredagslistan

 

Några bilder från den senaste tiden som varit fylld med kärlek och värme.Och föresten ser ni att jag blivit blondie? Haha. Lite vårfräsch frilla. Love it! Hur som helst...här kommer en liten fredagslista.
 

Hur mår du idag?

Lite trött med mycket i huvudet, men annars bra och jag är så glad att det är fredag och helg!! Välbehövligt. 

Vad har du gjort idag?

Har varit full rulle hela morgonen med jobb på gymmet. Först seniorpass med härliga pensionärer, sen receptionsjobb följt av inledning av PT Smallgroup med ett gäng på 14 personer från ett företag som jag ska träna och coacha i 8 veckor. Vi gjorde först en invägning, jag gav ut kost- och träningsscheman och avslutade med ett träningspass. En riktigt kickstart av denna fredagen helt enkelt. 

Vad gör du nu?

Har precis ätit en väldigt sen lunch och ska alldeles strax åka till boxen. Taggar för träning, med andra ord!

Vad tänker du på just nu?

Vad jag ska hitta på för fredags träning i boxen. Förmodligen något riktigt jobbigt, svettigt och roligt. 

Vad har du på dig?

Träningskläder som vanligt. Mina svarta tights från Northern Spirit och färgglatt linne å tröja. 

Vad har du lärt dig idag?

"Lär mig detta" på nytt om och om igen, eller snarare inser...att jag kan mer än jag tror och att jag har en god rutin, kunskap och att jag duger som jag är. 

Dagens bästa?

Träffa Joakim igen! Även om det bara är 1,5 dygn sen vi sågs sist är det alltid lika underbart att vara i hans närhet igen. Bara det gör mig så glad och lycklig i själen. 

Någon eller något du saknar?

Saknar sol och bad väldigt mycket. Och palmer. Blev visst 3 saker men ja jag längtar till varmare breddgrader. Tur att resan är bokad och att det bär av om bara 47 dagar. Räknar ner dagarna redan nu hihi.

Vad ser du mest fram emot idag?

Att åka in till crossfitboxen ihop med Joakim och träna, sen helghandla och ha taco-night och äta proteinglass framför Lets Dance. En lugn kväll med hjärtat är precis vad jag behöver!

Avslutningsvis, vad ska du göra i helgen?

Lördagen börjar med en skön sovmorgon ihop med min kärlek, sen ska vi åka och fixa hans pass(återigen, vi åker ju till Italien snart!!) innan vi tar bilen till min mor och far för en heldag hos dom. Vi tänkte träna i vår hemmabox, basta, umgås med familjen och bara ha det mysigt. På söndag blir det istället mys och födelsedagsfirande hos svärföräldrarna vilket jag också ser fram emot! Klä upp sig lite fint åsådär. Går ju annars mest runt i träningkläder haha😉

 

Vad ska ni hitta på i helgen kära vänner? Hoppas iallafall ni får det riktigt härligt! 

Kramar. 

0 kommentarer
Hälsa