Follow

Om att coacha i CrossFit

När jag började att träna Crossfit för närmare två år sedan växte en dröm fram om att i framtiden få jobba som crossfit coach. När jag åkte till Australien för att studera passade jag också på att göra Crossfit Level 1 Trainer utbildningen, vilket gjorde mig ännu säkrare på att det var verkligen crossfit jag ville satsa på. Den där drömmen jag haft så länge gick i uppfyllelse när jag kom tillbaka till Sverige efter mitt studerande. Är så otroligt glad för möjligheten att nu coacha på CrossFit Skövde. Boxen där min egen crossfit resa startade. Nu får jag chansen att hjälpa andra att både påbörja och fortsätta sin resa i hälsans tecken, sprida träningsglädje, positiv energi och hjälpa folk att bli en bättre version av sig själva, utvecklas och nå sina mål. 

I 6 veckor har jag coachat olika crossfit wod:s i boxen. Jag älskar det mer för varje gång! Det är så roligt, inspirerande, utvecklande och nästan en snudd på overkligt. Att få göra det jag brinner så mycket för är stort. Det är verkligen så som jag drömt om. Nu är det på riktigt. 

 
 
I söndags kväll coachade jag detta goa och starka gäng på en Team WOD. Passet var en 30 minuters AMRAP i par och de gjorde allihop ett enastående jobb hela vägen till slutet då jag ropade ...aaand TIME! Fick dessutom så fin feedback på mitt coachande efter passet att jag blev lite rörd. Är så tacksam över att möta alla dessa människor!
 
 
0 kommentarer
Hälsa