Follow

En god morgon

 
Godmorgon vänner! <3 Sitter i skrivandets stund nergosad i soffan, kollar på youtube på teven och dricker dagens andra kopp té. Åt också denna underbara gröt till frukost med blåbär, mango och jordnötssmör. Det har varit en riktigt mysig morgon! Det enda som fattas nu är förstås pojkvännen som är på jobbet, men han kommer hem igen om några timmar! <3 Sen efter lunch ska vi åka och träna ihop på Crossfit Skövde. Lika skoj varje gång!!
 
På tal om crossfit så är inte alls långt kvar tills vi båda ska tävla i crossfit på Pennybridge Open i Örebro, bara 3 veckor faktiskt! Vi båda är riktigt taggade och fram tills dess är det bara att förbereda sig på bästa sätt genom att träna på helt enkelt! Vi följer fortfarande träningsprogrammeringen av Gorilla Fitness och den har funkat hur bra som helst för mig. Utvecklingen går framåt vilket är väldigt motiverande!
 
På dagens schema står jerks, pressar, repklättring, handstand pushups och en lättare konditionsdel. Blir mycket överkropp och det gillas starkt, hihi. Ska ni träna något skoj idag? 
 
Ha det bäst! Kram på er.
3 kommentarer
Elin

Ååh mums!!

Lovisa

Åh grötfrukost är bästa frukosten! :) Vad spännande att ni ska tävla i crossfit! Har aldrig provat crossfit men det verkar vara riktigt roligt! :)

Anonym

Recept på gröten?😍

Hälsa