Follow

Banana Scramble

 
Banan i pannkaksform är ju väldigt smarrigt, inte sant? Men ibland har jag varken tid eller tålamod att stå och steka små fina pannkakor, som ändå oftast brukar sluta i att de bara blir fulare och fulare(ej, pannkaksliknande, alltså) på grund av bristen på tålamod, haha. Känner ni igen er? Då har jag en lösning att presentera för er! Banana scramble is the way to go
 
Jag och pojkvännen gör denna otroligt enkla, kanongoda, snabba och hälsosamma rätt var och varannan dag. Till lunch framförallt, men det passar såväl till frukost som middag. Så jag säger bara, lägg detta recept på minnet! You're gonna love it. 
 
Banana scramble, 2 stora portioner: 
2 mogna bananer
7 hela ägg 
1 dl proteinpulver, vanilj eller banansmak
1 msk chiafrön
1 tsk kanel
Kardemumma efter smak
En nypa salt
 
Gör så här: Knäck äggen, dela bananen i mindre bitar och häll i resten av ingredienserna. Vispa med en elvisp tills allt blandats runt ordentligt, det kan gärna vara lite bitar av banan kvar. Stek på medelvärme och rör om då och då, precis som man gör en äggröra. När det stelnat till lite är det klart att ätas och njutas av! 
 
Toppingförslag: En stor hit är att blanda bär såsom hallon och björnbär med keso. Det syrliga från bären gifter sig fint med den sötare bananröran. Mhmm! 
 
 
Ha en underbar måndag vänner! <3
Kram/ Victoria
Bananpannkakor Nyttigt mellanmål Supermat
0 kommentarer
Hälsa