Follow

Crossfit träning & coaching

 
Den här dagen har gått så himla fort!! Den började med en lugn och skön morgon följt av mathandling och lunch innan jag som vanligt åkte till crossfit boxen! Idag vankades det egen träning innan jobb. Mitt pass som jag själv gjorde bestod av styrka och teknik i frivändningar där man inledningsvis skulle jobba sig upp till en tung 3a. Det blev ett PR på 53 kg och jag är så grymt nöjd! 7 kg bättre än förra veckan! Tjohoo😃 Efter lite mer teknikträning gjorde jag också 5 tunga set enbens marklyft och splitböjar med kettlebell. Man skulle kunna sammanfatta det som ett svettigt och givade styrkepass som gav rejält rumppump! 


När jag varvat ner lite efter mitt pass var det dags att ladda om inför jobb. Det är ju cardio-onsdag på programmet och jag coachar två eftermiddagspass i vanlig ordning! Jag hade satt ihop en lite längre uppvärmning-och rörlighetsdel innan det va dags att köra igång med WOD:en. The workout of the day var en 23 minuters AMRAP av 200 m rodd, 8 kettlebell swing-burpee och 200 min löpning, parvis. Alla slet på som bara den och gav allt!!

Jag känner mej så obeskrivligt glad just nu och är fylld av tacksamhet för att jag fått möjligheten att göra det jag älskar! Finns inte mycket som slår det. Do what you love, love what you do. <3

 

Puss och godnatt fina ni!

0 kommentarer
Hälsa