Follow

Dagens...

 
Dagens status: Tog mig en sovmorgon och fick några fler timmars sömn än vanligt, dock är jag inte piggare för det.. Har fortfarande massa träningsvärk i kroppen efter helgens tävling och sitter allra helst inomhus i soffan med en kopp té. Kroppen känns fortfarande inte på g så jag funderar på att hoppa träningen idag. 
 
Dagens roliga: Även om jag inte tänkte träna idag så ska jag ändå åka till boxen i eftermiddag och coacha två wod:ar. Det längtar jag till varje vecka, alltid superkul och givande! Det blir en cardio wod med bland annat rodd, kettlebell swingar, burpees, jumping pullups och endel annat flåsigt. 
 
Träningen just nu: ...är väldigt lugn. Jag har tränat på enligt programmeringen ett bra tag men nu känner jag att jag behöver en liten paus, både för min mentala hälsa och mitt fysiska mående. Har också lite problem med ryggen så det blir mycket rörlighetsträning, stretch och rena styrkeövningar ett tag framöver.
 
Igår: Efter en sväng till boxen på morgonen lunchade jag på stan med mammis, vi kikade runt lite i affärer, jag inhandlade min outfit till Halloweenfesten på fredag(är såå nöjd med den, hehehe) och sen åkte jag till mitt andra jobb på badhuset/gymmet och jobbade där hela kvällen. Avslutade dagen med hamburgare och proteinglass framför favvisprogrammet Hela Sverige Bakar. 
 
Annars då? Sitter hemma hos mor och far och bloggar samtidigt som jag har vovven bredvid mig som sällskap. Jag längtar efter min älskade goding och känner mig så tacksam över att ha honom i mitt liv. Den finaste jag vet. Tänker också tillbaka på helgen som varit och är glad över att jag testade att tävla i crossfit, fast jag där och då inte tyckte det var jättekul. Nu däremot vill jag ta revansh och satsa på en ny tävling! 
 
Glad onsdag på er! / Victoria
0 kommentarer
Hälsa