Follow

Lördagsfys = cardiomys

 
Och så var lördags"myset" gjort och herrejösses vilket tufft pass! Det som var lurigt med dagens wod var att det inte såg särskilt jobbigt ut, jag har ju gjort en del värre saker tänkte jag. Men hade definitivt lite fel där haha, pulsen var skyög hela tiden och alla på passet flåsade som bara den, inklusive jag själv. Tar man bara i så kan nästan vilket pass som helst bli "det jobbigaste passet någonsin", det har jag lärt mig efter 2 år med crossfit. 
 
Hur som helst, här nedan ser ni dagens upplägg,...
 
 
Första delen var en Every minute on the minute i 16 minuter. Ren styrka alltså och mindre flås(haha, jo tjena), thrusters, bulgariska splitböjar med kettelebell, muskel frivändningar och chin-ups. Det blev flåsigt iallafall kan jag lova. ;)
 
Andra och sista delen var en Metcon/cardio-del där vi inom 3 minuter skulle hinna med 8 powersnatch, 8 burpees över skivstången, 8 medball frivändningar, 15 swingar, resten av tiden tills det gått 2.15 min fick man göra dubbelhopp. Fram tills nästa 3 minutersintervall - vila.
 
Totalt 5 varv blev det och det räckte gott och väl. Superjobbigt men faktiskt riktigt kul! Vi var ett stort och gött gäng som kämpade ihop och det hjälper en hel del för att orka ge det lilla extra. 
 
 
Nu har jag åkt hem till familjen en sväng då älsklingen jobbar, och ikväll bjuds det på hemmagjord pizza och lördagsgotte. Perfekt efter ett hårt träningspass som idag! 
 
Hoppas ni mår bra allihopa och har en mysig lördag! Ta hand om er. 
0 kommentarer
Hälsa