Follow

En helg på Fitnessfestivalen!

 
Heej mina vänner! Det var ett tag sen nu! Har verkligen haft fullt upp! Först Fitnessfestivalen och sen massa jobb därefter. Men vilken helg jag, min älskling och vår polare har haft i Stockholm. Så galet kul och inspirerande! Vi åkte dit tidigt på lördag morgon och kom hem söndag kväll. Så två dagar tillbringades på mässan där vi gick runt och smakade bars, shoppade lite proteingotte och hämtade inspiration från alla möjliga håll och kanter. På söndagen var det dessutom tävlingsdags för dom två. Tre flåsiga events där de gjorde riktigt bra ifrån sig. Ingen pallplacering men deras prestationer var grymma! 
 
Ett av eventen såg ut såhär, tips till ert nästa träningspass kanske? ;) Ta med en kompis och kör detta ihop vettja!
 
På tid: i par
25 snatch
25 overhead squats
25 box stepups med kettelbell
25 pullups
25 KB swingar
25 pullups
25 boxstepups med kettlebell
25 overhead squats
25 snatch
 
Ha det så bra mina vänner!! Vi hörs snart igen med lite spännande nyheter!
 
 
0 kommentarer

Vilar upp inför Fitnessfestivalen!

 
Hej vänner! <3 Hoppas ni mår fint och har en härlig onsdag!
 
Jag känner mig inte riktigt på topp. Har åkt på en förkyldning och har jätteont i halsen, så det har inte blivit någon träning alls hittils denna veckan. Det är verkligen trist att inte kunna träna men har iallafall varit ute på ett par lugna promenader för att få frisk luft. Mår helt okej i övrigt, men det är halsen som irriterar. Prio ett är att bli frisk tills på lördag då jag och min kärlek åker till Stockholm och Fitnessfestivalen!! Han ska tävla i crossfit tillsammans med en polare och jag är supertaggad för hela helgen.
 
Tidigt på lördag morgon åker vi mot Stockholm så vi är framme lagom tills de ska registrera sig inför tävlingen, sen blir det två hela dagar fulla av fitness, inspiration, tävling och träningsglädje! Kommer bli gryyymt! Någon av er som ska dit?? 
0 kommentarer

Lördagsfys = cardiomys

 
Och så var lördags"myset" gjort och herrejösses vilket tufft pass! Det som var lurigt med dagens wod var att det inte såg särskilt jobbigt ut, jag har ju gjort en del värre saker tänkte jag. Men hade definitivt lite fel där haha, pulsen var skyög hela tiden och alla på passet flåsade som bara den, inklusive jag själv. Tar man bara i så kan nästan vilket pass som helst bli "det jobbigaste passet någonsin", det har jag lärt mig efter 2 år med crossfit. 
 
Hur som helst, här nedan ser ni dagens upplägg,...
 
 
Första delen var en Every minute on the minute i 16 minuter. Ren styrka alltså och mindre flås(haha, jo tjena), thrusters, bulgariska splitböjar med kettelebell, muskel frivändningar och chin-ups. Det blev flåsigt iallafall kan jag lova. ;)
 
Andra och sista delen var en Metcon/cardio-del där vi inom 3 minuter skulle hinna med 8 powersnatch, 8 burpees över skivstången, 8 medball frivändningar, 15 swingar, resten av tiden tills det gått 2.15 min fick man göra dubbelhopp. Fram tills nästa 3 minutersintervall - vila.
 
Totalt 5 varv blev det och det räckte gott och väl. Superjobbigt men faktiskt riktigt kul! Vi var ett stort och gött gäng som kämpade ihop och det hjälper en hel del för att orka ge det lilla extra. 
 
 
Nu har jag åkt hem till familjen en sväng då älsklingen jobbar, och ikväll bjuds det på hemmagjord pizza och lördagsgotte. Perfekt efter ett hårt träningspass som idag! 
 
Hoppas ni mår bra allihopa och har en mysig lördag! Ta hand om er. 
0 kommentarer
Hälsa