Follow

I did it! - CrossFit Level 1 Trainer

 
Ren lycka är vad jag känner just nu! Har just fått veta att jag klarat CrossFit Level 1 provet som jag gjorde förra helgen. Vilken lättnad! Jag har länge drömt om att kunna kalla mig själv för CrossFit Level 1 Trainer och kunna jobba med CrossFit, och nu kan jag det! Det är stort. 
 
Helgen som jag tillbringade med gänget ovan på CrossFit Brisbane under kursen, var helt fantastisk. Dagarna flög förbi och jag ville inte att det skulle ta slut. Det var både praktiska och teoretiska lektioner, vi jobbade mycket med teknik i smågrupper, ledda av coacherna i röda tröjor på bilden. Vi fick lära oss så mycket om vad CrossFit innebär, om hälsa, kost, programmering, skalning av övningar, rörelser och hur man coachar och motiverar. Är så himla tacksam över den upplevelsen och erfarenheten! Nu vill jag ta den här kunskapen jag fått vidare och börja jobba som tränare!
 
Även om man inte är så "into" CrossFit så rekommenderar jag att gå en sådan här kurs för att få extra värdefull kunskap om teknik, träningsupplägg och om funktionell träning! Den går bl.a. i Stockholm några gånger varje år. 
 
 
Hoppas ni alla får en superbra söndag! Kram/ Vic
0 kommentarer
Hälsa