Follow

I did it! - CrossFit Level 1 Trainer

 
Ren lycka är vad jag känner just nu! Har just fått veta att jag klarat CrossFit Level 1 provet som jag gjorde förra helgen. Vilken lättnad! Jag har länge drömt om att kunna kalla mig själv för CrossFit Level 1 Trainer och kunna jobba med CrossFit, och nu kan jag det! Det är stort. 
 
Helgen som jag tillbringade med gänget ovan på CrossFit Brisbane under kursen, var helt fantastisk. Dagarna flög förbi och jag ville inte att det skulle ta slut. Det var både praktiska och teoretiska lektioner, vi jobbade mycket med teknik i smågrupper, ledda av coacherna i röda tröjor på bilden. Vi fick lära oss så mycket om vad CrossFit innebär, om hälsa, kost, programmering, skalning av övningar, rörelser och hur man coachar och motiverar. Är så himla tacksam över den upplevelsen och erfarenheten! Nu vill jag ta den här kunskapen jag fått vidare och börja jobba som tränare!
 
Även om man inte är så "into" CrossFit så rekommenderar jag att gå en sådan här kurs för att få extra värdefull kunskap om teknik, träningsupplägg och om funktionell träning! Den går bl.a. i Stockholm några gånger varje år. 
 
 
Hoppas ni alla får en superbra söndag! Kram/ Vic
0 kommentarer

One day left!!

 
Hellu på er! Ännu en skolvecka har flugit förbi och nu väntar helgen som jag längtat så mycket till. Nu ska jag äntligen åka till Brisbane och göra CrossFit Level 1 trainer course! Så både lördag och söndag kommer bestå av lektioner och praktisk undervisning i allt som har med grunderna i CrossFit att göra. Kursen kommer att handla om t.ex. "What is CrossFit?, movements and coaching, nutrition, programming..." och så vidare. Vad jag har hört av andra som gått kusen är att den är riktigt bra, proffessionell och att man lär sig hur mycket som helst, speciellt när det kommer till coaching. Provet kommer äga rum på söndag eftermiddag efter alla lektioner, så förhoppningsvis klarar jag det så att jag sen kan börja att jobba med crossfit! Min dröm. Jag är så otroligt peppad på det här, som ni säkert förstår! Jag har aldrig varit så säker på att det är crossfit jag vill hålla på med, det är verkligen i det som mitt hjärta och min passion ligger. 
 
Nu ska jag packa det sista och läsa igenom alla notes på instuderningsmaterialet en gång till!
Ha en fin dag mina darlings! <3
 
 
0 kommentarer

Life through Insta

 
Lever lajf i Aussie, häng med på Instagram för mer updates mina vänner! <3 
 
 
 
 
xoxo/ Vic
0 kommentarer
Hälsa