Follow

Easter Break!

 
Nu är det Easter Break! Jag har gått första terminen i skolan och det ska bli skönt med lite ledigt efter allt plugg. Igår firade jag och gänget med godaste hamburgarna på Grill'd. Nu är det fredag morgon här och första dagen på lovet inleds med sista Crossfit Open Woden 16.5! Sen ska vi gå till stranden och va där hela dagen. Njuta till fullo med andra ord!
 
Jag har en hel del planer inför detta lov. Kul att hitta på massor när tiden finns! På måndag ska jag och några vänner åka till Noosa för att sola, bada och ta det lugnt. Och gissa vad?! Jo om 1,5 vecka så kommer min älskade familj hit!!! Wiie. Är så glad över att äntligen få krama om dom igen efter 3 månader ifrån varandra. Längtar efter att få visa runt de här i Australien! 
1 kommentar

Focus!
Dagens visdomsord! 
Varje dag är en ny chans att växa som människa. Fokusera här och nu. 
positive thinking ❤️
0 kommentarer

Frukost och paket
Min standardfrukost här borta, som jag äter 6 av 7 dagar - Proteingröt som smakar kanelbulle toppad med blåbär, färska jordgubbar och massa jordnötssmör(som är en smula ofotogeniskt). Det står jag mig mätt länge på och perfekt att käka innan en lång skoldag! 
 
Häromdagen fick jag paket från min älskade mamma och där låg bland annat kläder, min favorit choklad och en Hälsa&Fitness tidning. Kände mig som ett barn på julafton! När man är så långt hemifrån så uppskattas saker som ett paket mycket, mycket mer. ❤️ Tack! 
 
Nu är det dags för plugg och sen foodprep. I morgon har vi ett stort praktiskt prov där vi ska ha vår första klient. Vi ska ha en så kallad "Meet&greet", ta blodtryck, göra kalipermätning, postural screening, flexibility tests, skriva träningsprogram och visa övningarna på gymmet för klienten. Om jag är nervös? Ja!!! Men förhoppningsvis går det bra! 
 
Och just det!! Om en vecka är det lov, i 3 veckor! Tänk vad tiden gått fort hittills. Sista slutspurten innan lite ledighet! Fokus! 
2 kommentarer
Hälsa