Follow

Summer at it's best

 
Sommaren har verkligen visat sin bästa sida det senaste, både när det gäller vädret och allt som hör till! Har haft det så himla bra sen jag kom hem från Australien och jag är riktigt pepp på livet! Har umgåtts mycket med vänner, familj och min pojkvän. Är så tacksam & lycklig över att ha så fina människor i mitt liv! <3 Ni är guld. Har också blivit mycket sol och svalkande bad i Vättern, sköna utekvällar och grillmys! 
 
Har som vanligt också ägnat en hel del tid åt träningen i boxen, vilket jag tycker är så galet roligt! Träningen går framåt hela tiden och vi är ett riktigt gött gäng som varje dag tränar tillsammans och följer Gorilla Fitness träningsprogram. Jag har aldrig haft sån träningsvärk som efter vissa wod's. Börjar dessutom skymta lite större muskler och jag känner mig stark! Crossfit är bra grejer det. 
 
 
 
Igår hade jag också mina två första crossfit-pass som coach! Det är så stort för mig och jag älskade varenda minut, även om jag såklart va nervös! En svettig "Kettlebell challenge" stod på menyn för de tappra krigarna och det känns så roligt att äntligen kunna börja coacha på riktigt! Nästa vecka väntar ännu två wod's! Tjoho! 
 
 
Titta vilket fint badställe jag o killen hittade häromveckan! 
 
 
Gårdagen avslutades på topp när det vankades grill innan Allsång och en rolig utekväll som innehöll både skön musik och dans! 

 
Juli har varit en fantastisk månad på alla sätt och vis! <3 
1 kommentar
Lovisa

Åh vad härligt!! Hoppas du får en bra kväll! :)

Hälsa