Follow

Outdoor WOD

 
Igår solade det riktigt ordentligt på eftermiddagen, och vad passar då inte bättre än att köra träningen utomhus!? Underbart tycker ja. Frisk luft, D-vitamin och träning på en och samma gång, minst sagt en bra kombination. Jag passade därmed på att inviga vårt nya squat-rack som pappa svetsat ihop! Bäste far. Han går, liksom jag, in för det här med Crossfit. Hur kul som helst! <3
 
Gorilla Fitness proggen för dagen fanns x antal set av marklyft, shoulderpress och strikta pullups. Avslutningsvis skulle man göra "Helen", vilket består av 3 rundor på tid av 800m löpning, 21 kettlebellwingar och 12 pullups. Jäklar va flåsigt det blev!! Var helt slut efter allt detta då jag verkligen gav allt, haha! Brukar alltid tänka på att pusha mig själv utanför min comfortzone. That's where the magic happens! 
 
 
Idag är det söndag aka. vilodag! Dags för mej å vila upp kroppen och mata den med extra mycket gött käk...
så jag blir ordentligt uppladdad inför kommande vecka! Ha en toppendag nu hörrni, vi hörs!
Crossfit Skövde Crossfit WOD Dagens träning GorillaFitness
0 kommentarer

This is Crossfit

 
Letar ni inspiration till träningen? Kolla då på det här 2 minuters klippet!! <3 Rysningar.
 
0 kommentarer

Summer at it's best

 
Sommaren har verkligen visat sin bästa sida det senaste, både när det gäller vädret och allt som hör till! Har haft det så himla bra sen jag kom hem från Australien och jag är riktigt pepp på livet! Har umgåtts mycket med vänner, familj och min pojkvän. Är så tacksam & lycklig över att ha så fina människor i mitt liv! <3 Ni är guld. Har också blivit mycket sol och svalkande bad i Vättern, sköna utekvällar och grillmys! 
 
Har som vanligt också ägnat en hel del tid åt träningen i boxen, vilket jag tycker är så galet roligt! Träningen går framåt hela tiden och vi är ett riktigt gött gäng som varje dag tränar tillsammans och följer Gorilla Fitness träningsprogram. Jag har aldrig haft sån träningsvärk som efter vissa wod's. Börjar dessutom skymta lite större muskler och jag känner mig stark! Crossfit är bra grejer det. 
 
 
 
Igår hade jag också mina två första crossfit-pass som coach! Det är så stort för mig och jag älskade varenda minut, även om jag såklart va nervös! En svettig "Kettlebell challenge" stod på menyn för de tappra krigarna och det känns så roligt att äntligen kunna börja coacha på riktigt! Nästa vecka väntar ännu två wod's! Tjoho! 
 
 
Titta vilket fint badställe jag o killen hittade häromveckan! 
 
 
Gårdagen avslutades på topp när det vankades grill innan Allsång och en rolig utekväll som innehöll både skön musik och dans! 

 
Juli har varit en fantastisk månad på alla sätt och vis! <3 
1 kommentar
Hälsa