Follow

School & "Filthy Fifty" wod

 
Första skoldagen, check! Känns såå himla bra att vara tillbaka framför skolbänken och plugga något som jag brinner för! Vi möttes vid 10 i klassrummet där vi fick träffa några av lärarna och lyssna på viktig info om lite allt möjligt kring vårt program. Vi fick också våra scheman och blev indelade i två klasser, sen fick vi en rundvisning på skolan och gymmet. Har suttit och studerat schemat nu en stund och allt, verkligen ALLT ska bli roligt och intressant. På vårat schema finns bland annat Planning & Programming, Strength & Conditioning, Excercise science, Injury Prevention och Group PT. So excited! 
 
Lärarna vi träffade idag verkar jättebra och härliga, så jag är säker på att vi kommer få ut det bästa av tiden här på skolan. Är så glad att skolan äntligen har kickat igång. Slut på semestern, på måndag är det dags att ha våra lektioner. Yay! 
 
Direkt efter skolan så gick jag och tjejerna till boxen och körde ett supereffektivt pass på en halvtimme. Inget dåligt pass för den delen,  det blev godingen "Filthy Fifty". Haha! 10 olika övningar, 50 repititioner av varje. Helt slutkörda snabbade vi oss med bussen för att komma hem innan stormen som lärarna varnat om. Det kom världens regn/åskskur förut. Aldrig varit med om något liknande! Men så kan det va här i Aussie under sommaren ;) 
 
 
En direkt-efter-wod-selfie i typ 30+ graders värme! 
 
För er intresserade så såg WODen ut som följande: 
50 boxjumps
50 pullups
50 kettlebellswing (20 kg)
50 walking lunges
50 knees to elbow
50 pushpress
50 rygglyft
50 wallball
50 burpees
50 double unders
 
Mysigt, eller hur? ;)
 
 
Don't forget to stay hydrated!
 
 
Finns inte så mycket mer att göra än att ta bilder när man väntar på bussen...haha!
 
Hoppas ni får en kanonbra dag allihopa! Puss. 
0 kommentarer
Hälsa