Follow

Lördagsböj


 
Det blev en hel del knäböj under dagens träning! Tog bussen tidigt för att köra ett härligt morgonpass i boxen. Började med uppvärmning och stretch innan jag byggde mig uppåt mot "todays heavy 1 rep max" i powerclean(frivändning). Jag klarade mig upp till mitt PR på 60 kilo utan problem, sen testade jag att lägga på ytterligare 5 kilo men där tog det stopp. Så inget nytt PR idag, bättre lyckat nästa gång😉 
 
Efter x antal set frivändningar och lite lek i ringarna gick vi över på knäböj. 5 tunga set och få reps. Vikterna som annars brukar vara riktigt sega att få upp gick ovanligt lätt idag. Gött! Det går med andra ord åt rätt håll! 
 
Avslutningsvis blev det en mysig AMRAP på 10 minuter av 2 burpee pullups, 4 handstand pushups och 8 pistol squats. Tummen upp för det passet alltså!

 
När jag kom hem med bussen var det matlagning och käk som gällde. Är jämt hungrig här, haha. Måste vara värmen? Nu sitter jag i soffan, lyssnar på åskan och skriver träningsprogram till mig själv. Jag har några saker som jag behöver jobba på för att bli bättre inom CrossFit. Mycket rygg, axlar, rörlighetsträning och teknik kommer det bli framöver. Jag hoppas att det ska ge resultat! 
 
0 kommentarer
Hälsa