Follow

Love from Aussie

 
Hello there darlings! Nu var det allt för länge sen senast! Australien är verkligen paradiset och jag är så glad över att jag vågade följa mina drömmar och åka hit. Nu har jag varit här i 1 månad och 2 veckor. Rutinerna är funna och vardagen rullar på. Har så mycket att göra hela tiden att jag knappt har tid att tänka, haha. Och jag har även såå himla mycket att berätta! Får dela upp det i fler inlägg. 
 
I fredags till exempel, var jag och gänget på stranden! Det blev endast solande(och fotande, hihi) eftersom vågorna var så höga och endast "mycket simkunniga" fick vara i vattnet, på egen risk. Jag tillhör då absolut inte den kategorin. Så det blev några timmar i solen, följt av en acaibowl på hemvägen. Sen bar det av mot crossfitboxen för att genomföra första tävlingen i CrossfitGames Open! Det kommer ett separat inlägg på hela den biten. Men kan säga att det var sååå fantastiskt kul att tävla, och bra gick det också! Efter tävlingen gick jag och mina träningspolare och mötte upp några på stranden för käk. Så mysigt att sitta vid stranden när det är mörkt och stjärnklart. En perfekt fredagskväll med fina vänner!
 
Här kommer en bildbomb från ett soligt Aussie. Åh vad jag gillar detta land!
 
 
På lördagen ryktades det om att det skulle vara ännu större vågor på havet, störst på länge faktiskt. Det får man ju inte missa att se! Vi köpte lunch på ett gött hak vid Mooloolaba's standpromenad och satt och åt med utsikt över havet och surfare. Så najs!
 
 
Skickar massa kärlek från Aussie, puss! <3
3 kommentarer
Hälsa