Follow

Love from Aussie

 
Hello there darlings! Nu var det allt för länge sen senast! Australien är verkligen paradiset och jag är så glad över att jag vågade följa mina drömmar och åka hit. Nu har jag varit här i 1 månad och 2 veckor. Rutinerna är funna och vardagen rullar på. Har så mycket att göra hela tiden att jag knappt har tid att tänka, haha. Och jag har även såå himla mycket att berätta! Får dela upp det i fler inlägg. 
 
I fredags till exempel, var jag och gänget på stranden! Det blev endast solande(och fotande, hihi) eftersom vågorna var så höga och endast "mycket simkunniga" fick vara i vattnet, på egen risk. Jag tillhör då absolut inte den kategorin. Så det blev några timmar i solen, följt av en acaibowl på hemvägen. Sen bar det av mot crossfitboxen för att genomföra första tävlingen i CrossfitGames Open! Det kommer ett separat inlägg på hela den biten. Men kan säga att det var sååå fantastiskt kul att tävla, och bra gick det också! Efter tävlingen gick jag och mina träningspolare och mötte upp några på stranden för käk. Så mysigt att sitta vid stranden när det är mörkt och stjärnklart. En perfekt fredagskväll med fina vänner!
 
Här kommer en bildbomb från ett soligt Aussie. Åh vad jag gillar detta land!
 
 
På lördagen ryktades det om att det skulle vara ännu större vågor på havet, störst på länge faktiskt. Det får man ju inte missa att se! Vi köpte lunch på ett gött hak vid Mooloolaba's standpromenad och satt och åt med utsikt över havet och surfare. Så najs!
 
 
Skickar massa kärlek från Aussie, puss! <3
3 kommentarer

Crossfit - The Open!

 
Registrerad och klar, imårn är det dags att tävla i Crossfit Games Open! En tävling med fem wod:ar, under 5 veckor där man registrerar sina poäng online! Jag gör det mest för skojs skull och för att utmana mig själv! Så klockan 5 pm imårn smäller det, då är det dags att genomföra första woden ihop med mina crossfit polare. Är så himla taggad!!!
 

"The CrossFit Games Open is the world's premier test of fitness. Since 2011, the five-week five-workout online competition has accurately ranked the fitness of thousands of competitors.

Held in CrossFit affiliates and garage gyms, the Open is designed to be accessible to all athletes while rigorous enough to challenge the world's fittest. Fourteen-year-old high school freshmen compete in the Open, as well as their 77-year-old grandparents and everyone in between."

 
I morgon bitti åker jag en sväng till boxen för att köra lite mobility och stretching, kan vara bra att mjuka upp kroppen lite extra innan det är go time! Efteråt blir det pizza på stranden för att fira att vi genomfört första open woden! Ser så mycket fram emot morgondagen! Whoop whoop. 
 
 
1 kommentar

Outdoor session with class

 
Måndagar är min favoritdag i skolan! Vi har tre lektioner som för det mesta är praktiska där vi exempelvis testar på övningar i gymmet, lär oss teknik och gör olika fitnesstester. Under vår första lektion var vi i gymmet och gick igenom olika variationer på benövningar och hur man aktiverar de rätta musklerna. Vi fick en hel massa tips och trix som vi komer ha anvädning för både när vi tränar själva och när vi får våra egna klienter! 
 
Andra lektionen Strength & Conditioning gick vi igenom energisystemet i kroppen och avslutade med att springa beeptest i den stekande solen. Efter det var det inte slut på aktivitet, för då åkte vi med vår lärare Paul till Point Cartwright för att ha en outdoor-hill-workout. Vi gjorde mycket olika övningar mixat med sprinter upp för backen. Det brände gött i benen kan jag lova! Utsikten var inte helt fel heller, helt amazing. Att dessutom få umgås med dessa goa människor gör mig så glad ända in i själen! <3 Det har varit en grymt bra dag med bästa gänget, helt enkelt. 
 
Nu väntar anatomiplugg och käk! Hoppas det är bra med er! Puss. 
 
 
0 kommentarer
Hälsa