Follow

Nikon J5 - A gift from Santa

 
I julklapp fick jag något som jag önskat mig så länge...en digitalkamera!! Är så himla tacksam! Jag tycker det är otroligt roligt med fotografi och skulle helst ha med min systemkamera överallt. Men den är lite osmidig och tung att bära med sig till exempel om man går runt på stan eller åker på resa. Visst tar den fantastiska bilder men ett mindre alternativ som får plats i handväskan har jag länge tänkt att införskaffa. 
 
Jag läste instruktions/handboken hela julaftonskvällen och satt och lekte med kamerans funktioner, jag var som i min egen lilla värld och jag slutade ej att förundras och förvånas över alla dess grymma funktioner! Bland det bästa är att den har wi-fi funktion så man kan överföra bilder direkt till mobilen/surfplattan/datorn utan sladd och andra krångligheter. Dessutom har den redigerings och retusherings effekter och olika filter i kameran att välja bland! Wiiihoo, såå bra är den!
 
Modellen heter Nikon 1 J5 och är liten, nätt och riktigt enkel att använda, med både touchskärm och vanliga knappar. Är verkligen så glad och nöjd över denna vackra lilla vit/silverfärgade skapelse, som ska få följa med på många äventyr framöver! 
 
 
1 kommentar
Anna

Vilken snygg! :) God fortsättning.

Hälsa