Follow

Nyårs WOD - mjölksyra, svett och glädje

Jag och Joakim avslutade året starkt med ett svettigt träningspass i boxen på förmiddagen! Himla kul att säga hejdå till det gångna året och vinka hej till 2017 med träning! Vi körde en team-wod som jag hittat på, först lite styrka och sen flås, som idag bestod av:
 
AMRAP 21 minuter:
12 wallballs 
6 kettlebell snatch burpee
8 kalorier assaultbike 
 
Direkt följt av:
 
8 rundor(4 var) av:
20 m sled push
15 kalorier rodd
20 m sled push
 
Det var verkligen riktigt jobbigt!! Den sista delen brände såå mycket i benen haha. Mjölsyrafest deluxe. 😉  Perfekt nyårswod! Nu hoppas jag på att kommande år ska bli ett grymt träningsår med utveckling och roliga utmaningar! 
 
Har ni några mål med träningsåret 2017?? Berätta! ♥️
0 kommentarer

Last breakfast of 2016

 
Hej vänner! Kan ni tänka er att det är sista dagen på år 2016 idag?? Känns helt galet faktiskt, ett år som varit det bästa i mitt liv går mot sitt slut, ett år där jag har gjort och varit med om så mycket saker som jag kommer minnas för resten av livet. Framförallt har jag har funnit min stora kärlek. Jag kan verkligen inte vara något annat än lycklig. Jag har tänkt att göra en årsresumé där jag i både text och bild ger en tillbakablick på året som gått. Vad sägs om det hörrni? <3
 
Nu har jag precis käkat en smarrig frukost, kvarg med stekt ägg och té. Har ätit det flera gånger denna veckan, så himla gott och enkelt! När min goding kommer hem från jobbet nu på förmiddagen ska vi åka till boxen och köra en nyårs wod som jag skrivit ihop! Lär bränna rejält alltså, heheh. ;) På eftermiddagen ska vi göra oss riktigt festliga och åka till familjevänner och fira nyår. Kommer bli en fantastisk avslutning på år 2016!
 
G O T T  N Y T T  Å R  kära ni  ♥ 
0 kommentarer

Nikon J5 - A gift from Santa

 
I julklapp fick jag något som jag önskat mig så länge...en digitalkamera!! Är så himla tacksam! Jag tycker det är otroligt roligt med fotografi och skulle helst ha med min systemkamera överallt. Men den är lite osmidig och tung att bära med sig till exempel om man går runt på stan eller åker på resa. Visst tar den fantastiska bilder men ett mindre alternativ som får plats i handväskan har jag länge tänkt att införskaffa. 
 
Jag läste instruktions/handboken hela julaftonskvällen och satt och lekte med kamerans funktioner, jag var som i min egen lilla värld och jag slutade ej att förundras och förvånas över alla dess grymma funktioner! Bland det bästa är att den har wi-fi funktion så man kan överföra bilder direkt till mobilen/surfplattan/datorn utan sladd och andra krångligheter. Dessutom har den redigerings och retusherings effekter och olika filter i kameran att välja bland! Wiiihoo, såå bra är den!
 
Modellen heter Nikon 1 J5 och är liten, nätt och riktigt enkel att använda, med både touchskärm och vanliga knappar. Är verkligen så glad och nöjd över denna vackra lilla vit/silverfärgade skapelse, som ska få följa med på många äventyr framöver! 
 
 
1 kommentar
Hälsa