Follow

Thai med min favorit

 
Att äta favoritmaten med den absolut bästa man vet är det inte mycket som slår! Häromdagen köpte vi med oss anka med grönsaker, ris och jordnötssås hem till lägenheten och käka framför en film. Ahhh drömgött. Ibland vill man lyxa till det lite extra, en helt vanlig dag. Lägga upp maten sådär snyggt, dricka ur finglasen och njuta av maten och sällskapet. Behöver inte vara svårare än så att få till lite vardagslyx. Det är små saker som gör mycket!
 
Igår var min första dag på mitt andra jobb, på gymmet där jag tidigare jobbade som instruktör och stod i kassan innan jag åkte till Australien! Himla roligt att vara tillbaka. Trivs så bra! När jag sen kom hem till pojkvännen på kvällen, en aning trött i huvudet, doftade det mat i hela lägenheten och jag blev omfamnad av kärlek och värme. Kunde inte tänka mig något bättre att komma hem till. Han är så underbar. ❤️
0 kommentarer

STAC Grundtränarutbildning

 
I morgon händer det något väldigt spännande! Då ska bland annat jag och några fler coacher från CrossFit Skövde gå STAC(Scandinavian Top Athletic Center) grundtränarutbildning! Detta är en 3 dagars grundläggande tränarutbildning som ger en bra kunskapsbas oavsett om man inte hr några förkunskaper eller redan är personlig tränare/fystränare. Jag ser denna kurs som ett riktigt bra komplement till den personligtränare utbildningen jag gick i Australien. Det blir säkert en hel del repitition för mej, vilket är toppen! Samtigt blir jag en erfarenhet rikare och får mer kött på benen när det kommer till träning & hälsa! 
 
Har bläddrat igenom vår pärm som vi fått och jag ser verkligen fram emot vad de kommande dagarna har att erbjuda. Här nedan är lite info om utbildningen. Mer kan läsas HÄR
 

 

STAC GRUNDTRÄNARE – DEN BÄSTA GRUND DU KAN FÅ
Med STAC Grundtränare får du inte bara de viktigaste grunderna inom modern träningsfysiologi, biomekanik och anatomi utan även introduktion till hur du enligt STAC-processen screenar, analyserar och designar basala program.
Under utbildningen kommer du bl.a. att lära dig:

  • Grundläggande träningsfysiologisk fakta om de olika organsystemen.
  • Grundläggande fakta om muskelceller, motoriska enheter, styrkedefinitioner, stress vs. adaptation, energisubstrat, energisystem, superkompensation, överträning och återhämtning.
  • Introduktion till STAC-processen – nyckel till individbaserade träningsprogram, på rätt nivå, för rätt person.
  • Grundläggande teori och praktik för hur man jobbar med set, repetitioner, tempo, intensitet och vila.
  • Enkel screening och biomekanisk analys för att kunna välja övningar och skapa program.
  • Grundläggande kunskap om tankarna bakom korrektiv och funktionell styrketräning

 
Just nu sitter jag nergosad i soffan och redigerar lite bilder innan det är dags att ge sig av mot boxen för att jobba! Passet ovan är vad som väntar för pass-deltagarna idag. Cardio onsdag, it is! Jag älskar att coacha och längtar till varje gång, idag är inget undantag! Ska bli så kul! 
 
Ha det bäst! Kram/ Vic
0 kommentarer

Kräftskiva!

 
Ikväll blev jag bjuden på en riktigt god kräftskiva hos mor och far! Kräftor, paj och fint sommarväder - en kombination som inte kan bli annat än bra! Gosade lite med vovven och skålade med Nocco, haha. Nu har jag precis kommit hem igen till pojkvännens lya, och har dushat och myst ner mej i soffan för att kolla på Jägarna 2. Grymt spännande film må ja säga! Imårn när min käre kommit hem från jobbet återstår en lugn dag, fast gissar på att det blir en sväng till crossfit boxen iallafall hihi! <3
 
Hoppas ni haft en fin kväll allihopa! Kram/ Vic
1 kommentar
Hälsa