Follow

Det går framåt!
Jäklar vilket gött fredagspass vi fick till igår! Det blev ett nytt PR i backsquat, lite övning i muscle-ups och avslutningvis en svettig EMOM. Hade världens energi och ett leende på läpparna hela tiden. Gud vad jag älskar träning! 
 
Sen jag tänkte om lite angående min egen träning och våga börja utmana mig själv med att köra tyngre vikter har utvecklingen gått uppåt ordentligt. Ibland tror man inte på sig själv tillräckligt mycket och på så vis så stannar man på en "bekväm" nivå som man vet att man klarar. MEN man måste våga att testa på att köra tyngre! Med detta i tanken så la jag på ordentligt med vikt i knäböjen och ökade stegvis tills jag var uppe över min tidigare PR vikt. Och sista böjen på 83 kg sattes ett nytt PR! Satt fint det! 
 
Efter ett antal set knäböj och lite muscle-ups practice, gjorde jag och min grymma träningspolare denna goding: 
 
EMOM(Every minute on the minute), 16 min:
Min 1: Sledpull x20 m
Min 2: Pullups x10
Min 3: Walking lunges with kettlebell x10
Min 4: Plank x40 sec
 
 
Längtar redan till nästa träningspass! Tjohoo.
1 kommentar
Emma

Wow så grymt jobbat! Håller med om att det är sjukt viktigt att våga utmana sig själv för att inte stanna på samma nivå, jag själv tänker oftast inte på min egen utveckling och fastnar då i att tro att jag inte är tillräckligt bra för att gå vidare med svårare saker, eller tänker att "det är ju bättre att göra det riktigt bra på denna nivå än dåligt på en högre" men för att utvecklas håller jag verkligen med om att man måste våga släppa sin bekvämlighet. Så bra skrivet!!:)

Hälsa