Follow

Det går framåt!
Jäklar vilket gött fredagspass vi fick till igår! Det blev ett nytt PR i backsquat, lite övning i muscle-ups och avslutningvis en svettig EMOM. Hade världens energi och ett leende på läpparna hela tiden. Gud vad jag älskar träning! 
 
Sen jag tänkte om lite angående min egen träning och våga börja utmana mig själv med att köra tyngre vikter har utvecklingen gått uppåt ordentligt. Ibland tror man inte på sig själv tillräckligt mycket och på så vis så stannar man på en "bekväm" nivå som man vet att man klarar. MEN man måste våga att testa på att köra tyngre! Med detta i tanken så la jag på ordentligt med vikt i knäböjen och ökade stegvis tills jag var uppe över min tidigare PR vikt. Och sista böjen på 83 kg sattes ett nytt PR! Satt fint det! 
 
Efter ett antal set knäböj och lite muscle-ups practice, gjorde jag och min grymma träningspolare denna goding: 
 
EMOM(Every minute on the minute), 16 min:
Min 1: Sledpull x20 m
Min 2: Pullups x10
Min 3: Walking lunges with kettlebell x10
Min 4: Plank x40 sec
 
 
Längtar redan till nästa träningspass! Tjohoo.
1 kommentar

HIIT it

 
 
Hello guys! Den här skoldagen har varit sååå rolig!! Dagen började med Personal Training där vi just nu går igenom olika typer av träningssätt både teoretiskt(hur man bygger upp pass och veckoprogram) och praktiskt, där  testar de olika träningssätten i gymmet eller ute. När man får möjlighet att prova allt man vi går igenom på lektionerna så lär man sig otroligt mycket!
 
Idag gick vi igenom HIIT training - High Intensity Interval Training. Vi fick skriva ett 30 minuters HIIT program till vår "partner" och sen coacha genom hela passet innan vi bytte och man själv fick jobba lite, hehe. Hur kul som helst! Gud vad jobbigt det var att jobba med mjölksyra i typ hela kroppen. Men det var meningen också 😉
 
Här nedan kan ni se hur passet jag skrev såg ut - HIIT: 
90 sec row. 1 min rest. x2
Sumo deadlift high pull with kettlebell 2x10*
Pushups 2x10 
60 sec rest
 
Jumping airsquats 2x10*
Walking lunges 2x20
 
Running 500 m
 
Burpees, 60 sec x2
1 min rest in between
 
Ring row 2x10*
Shoulderpress 2x10
Hollow hold 3x30 sec
 
* Superset. Alltså ingen vila mellan de 2 seten av övningarna.
 
 
Nu på eftermiddagen har vi tränat ett gäng grabbar i Australian Football League(AFL) i boxning. Vår klass blev för ett par veckor sedan uppdelade i 3 grupper där varje grupp fick i uppgift att planera olika boxingdrills inför den här kvällen. Vi hade ett 30 minuters helkroppspass där de verkligen fick svettas och slita!! Vår lärare Paul sa att vi "Totally NAILED it!" och han var så nöjd med allt vi gjorde idag, hihi! 
 
Big thumbs up för denna dagen helt enkelt! Ni får ursäkta min väldiga svängelska. 😉 Så blir det när man pratar engelska hela dagarna och helt plötsligt ska hitta de svenska orden att skriva, haha. 
 
See ya! ❤️
0 kommentarer

Dreambreaky

 
Alltså denna frukosten!! Jag blir ju hungrig på direkten bara jag tittar på den, trots att jag precis ätit en stor gröttallrik. Hade ju inte suttit fel med paleo-våfflor med kokosglass gjord på kokosmjök och choklad, samt färsk frukt och en cappuchino. En sådan drömgod frulle lyxade jag och Elin till det med som uppladdning inför ett träningspass när vi var i Noosa. En perfekt start på dagen skulle jag säga!
 
0 kommentarer
Hälsa