Follow

Ett chokladigt paket

 
 
 
 
 
 
 
Jag kunde inte hålla mig ifrån att hoppa upp och ner av glädje när jag fick hem detta paket från posten! Choklad var precis vad det mesta innehöll av något slag. Choklad är ju livet, typ! Skulle aldrig kunna vara utan det, så lite påfyllning av godsaker var just vad jag behövde. Så jag beställde hem några bekanta gottigheter och några nyheter att testa på. Det första som jag klickade "köp" på var den underbara Stevia Chokladen från Nutri-Nick i både mörk choklad, ljus och hasselnöt. Alla, så otroligt goda och lena i smaken. Helt utan tillsatt socker! Sen blev det en låda Questbars i favoritsmaken + den två av den nya smaken Mint Chocolate Chunk. Jag fyllde också på med ekologisk kakao från Urtekram. 
 
Nu till det som jag beställt som jag är lite extra glad och excited över; Det är fibersirapen, jordnötssmöret och baren från Vita Prana, samt Choklad/hasselnötskrämen! Har hört en massa positivt om alla dessa godsaker så jag var ju bara tvungen att prova själv. 
 
  • Fibersirapen är perfekt till matlagning och bakning och innehåller prebiotiskt fiber som är bra för magen. Sirapen har lågt GI och innehåller endast 5% socker. Resten är fiber och vatten. Fibersirapen är också en ingrediens i Questbars som ger de sötman och konsistensen. Jag köpte både clear och gold. Så nu ska här bakas egna Questbars! Stay tuned för recept!

  • Baren från Vita Prana är raw, ekologisk och glutenfri. Innehållet består bara av dadlar, cashewnötter, mandlar, kakaobitar och kakao. Så naturligt det kan bli!  

  • Ekologiskt jordnötssmör kan man inte få för mycket av. Så det blev en burk, också från Vita Prana. Detta jordnötssmöret innehåller inget salt. Utan 100% jordnötter! 

  • Hasselnötskrämen är gjord av äkta hasselnötter och är mjölkfri, glutenfri, vegansk och är utan tillsatser! Krämens sötma kommer från sötningsmedlet xylitol, och innehåller alltså inget rent raffinerat socker. 
 
Psst! Bodystore har just nu 15% rea på hela sortimentet. Idag är sista dagen att fynda! Så klicka in här och kika runt på det stora utbudet och allt mumsigt hälsogodis! 

 
 
 
 
Ha en bra söndag allihopa! KRAMIS
Bakning Bodystore Chocklad Chokladkräm Fibersirap Hälsogodis Hälsosamt Kosttips Nutri-Nick NutriNick Nyttigt godis Questbar Vitaprana
1 kommentar
Thea

Fibersirapen verkar spännande! Smakar den på något sätt konstgjord? :)

Hälsa