Follow

En måndag på stan!

 
Hej vänner! Hur är läget med er?  
 
Igår var jag borta hela dagen och kom inte hem föränn vid nio på kvällen! Men det var en riktigt bra dag, soligt väder och höstkänslor. Jag tog tillfället i akt och tog på mig vardagskläder för en gångs skull, till skillnad från mina träningskläder, haha! Jag invigde mina nya Crocker jeans också(har växt ur alla mina andra, hihi). Hur som helst. Jag mötte först upp min goa vän Julia som jag lärt känna via Crossfiten och käkade lunch i Skövde på ett nyöppnat café/lunchställe - Redfellas. Får definitivt tummen upp från mig! 
 
 
Jag tog en härlig sallad med morötter, kyckling, cashews, sesamsås, broccoli, rödkål och massa annat gott. Och en passion/ananas/apelsin smoothie som var så fräsch! Måste göra en sån själv någon dag. 
 
 
Ett annat nyöppnat ställe som vi tog en närmare titt på var Gymgrossisten! Äntligen har de fått en sån butik här i närheten, och utbudet var verkligen hur bra som helst! Fanns det mesta skulle jag säga - Questbars i mängder, väggar och hyllor fulla med kosttillskott, spännande hälsogottis och kläder. Får minsann åka dit snart igen. 

 
Happy selfie time! 

 
När Julia skulle till jobbet gick jag runt en sväng till på stan och köpte med mig lite gott mellis att äta innan Crossfit träningen. En Vita Prana rawfood bar, en Celsius, en burk kvarg och lite nötter blev ett enkelt men mättande mellanmål. Sen åkte jag till mitt andra hem och satte mig på roddmaskinen och insveptes av den sköna CF atmosfären. Sen sprang jag ett par kilometrar i lugnt tempo, stretchade och gjorde rörlighetsövningar i över en timme. Hade lite "dötid" som jag la på stretching, vilket bara gynnar mig! Jag var därmed ordentligt varm, rörlig och redo när själva passet skulle börja! 

En bra dag avslutades alltså på bästa sätt genom träning, sen åkte jag hem och åt mammas hemlagade pizza och dök ner i sängen! 

 
Vad hade ni för er igår? 
2 kommentarer
Hälsa