Follow

Sweat n' Smile

 
Hej babes! Hur är läget? Jag mår bara fint men jösses vilken träningsvärk jag har! Det var länge sen jag hade så ont i armarna och axlarna haha. Mycket på grund av övningen ni ser på bilden ovan, tuskish getup med skivstång och en hel massa thrusters, pullups och frivändningar som jag gjorde igår. Förutom träningsvärken i överkroppen känner jag mig riktigt fräsch i kroppen och full av energi. Det är egentligen ingen fara att träna med träningsvärk, bara man är noga med att lyssna på kroppen så man inte överanstränger sig. Eftersom jag ska ha en vilodag i morgon och för att jag älskar fredags wod:arna i Crossfitboxen ska jag om en liten stund åka dit för ett "myspass". Ska bli himla kul, som vanligt!
 
Som sagt så var jag och tränade ett eget pass igår. Jag inledde passet med marklyft och lyckades slå mitt PR med hela 6 kilo. Nu markar jag 91 kilo!!! Så jäkla gött. Det kändes faktiskt inte så tungt, utan jag kunde hålla en fin form i ryggen och bra teknik. Vilket är oerhört viktigt om man ska lyfta tungt. Man vill ju inte skada ryggen. Så passet började bra kan man säga! Därefter övade jag på ryck(snatch) och overhead squats. Följt av två pulshöjande delar som ni ser nedan: 
 
 
Amrap(as many rounds as possible) i 20 minuter:
20 thrusters
20 pullups
20 burpees
 
4 rundor på tid: 
5 powerclean (frivändningar)
10 toes 2 bar
15 wallball
 
Ja detta hörrni var sjukt jobbigt. . . Men tro det eller ej så ÄLSKAR jag riktigt grisigt jobbiga pass med mycket flås, fast mest älskar jag det när det är klart. Haha! Med peppande polare bredvid som ropade "Kom igen nuråå! Kämpa!!!" så gick allt lite lättare. Det är guld värt med såna fina människor. 
 
 
Hoppas ni alla har en fantastisk fredag! Puss & kram på er!
Aktiv vardag Amrap Barbell Blogg.se Crossfit Crossfit Atlet Crossfit Skövde Dagens pass Dagens träning Hälsoblogg Träningsgläde WOD
0 kommentarer
Hälsa