Follow

Frukostinspiration

 
 
 
Jag tror inte det är någon som skulle säga nej tack till en härlig och stor frukostbuffé? Jag minns den här frukosten, som tyvärr inte var från idag, som en av de absolut godaste jag ätit. Frukostbuffén åts på Ronneby Brunn och där fanns verkligen ALLT man önskade, och lite till. Allt från ägg, bacon, äggröra, yoghurt till mängder av olika sorters müsli, bär, nötter, bröd och frukt. Sen fanns det även nutella, jordnötssmör, grönsaker, fikabröd och massvis av annat gott. En drömfrukost som kan ta vem som helst till mathimlen. 
 
Anledningen till att jag publicerar dessa (läskande!) bilder är för att jag ville bjuda er på lite frukostinspiration helt enkelt! Ibland kan inspirationen tryta när det kommer till dagens viktigaste måltid. Och vad passar bättre än att hämta inspiration från en hotellfrukost liksom! Jag försöker variera min frukost så ofta jag kan för att hålla igång kreativiteten. Men oftast blir det någon form av gröt med olika toppings, kvarg med bär, nötter och granola, eller bananpannkakor. De tre olika alternativen har blivit mina absoluta favoriter och är både är energigivande och näringsrika.
 
Som sagt så är frukosten dagens viktigaste mål, just för att det är då vi ger kroppen ny energi efter en natt av "fasta". När vi äter en ordentlig frukost kan vi hålla oss pigga, fokuserade och få bättre prestationsförmåga under t.ex. träning. Frukosten får också blodsockret att hålla sig på en bra nivå och sätter igång matsmältningen. Så ett hett tips; skippa aldrig frukosten! ;)
 
 
Tips på goda frukostar ur bloggarkivet:
 
KRAM/ Victoria 
Frukostbuffé Frukostinspiration Frukostmat Frulle Hälsoblogg Kosttips Nyttig frukost Ronneby Brunn Viktigaste måltiden
1 kommentar
Stina

Kan verkligen rekommendera att testa göra mugcake, så otroligt gott! Är ungefär som gröt fast i en annan format, kul med lite variation speciellt när det är så gott med. ;)
Kram

Hälsa