Follow

Crossfit-tränings video!

 
Här är en video från fredagens Crossfit träning! Har sån galen träningsvärk sen dess, typ överallt. Så idag blir det fokus på rörlighetsövningar och stretching. Det är minst lika viktigt att ha med det i träningsplaneringen som teknikträning tycker jag. Övningarna ni ser i videon är en härlig blandning som jag gjorde under passet. Pullups, overhead squats, frivändningar, några frontsquats, några lätta marklyft och wallballs. Ett gott och blandat pass med andra ord!
 
Att filma sig själv under träningen i syfte för att se sin teknik och sitt rörelsemönster är verkligen superbra för att kunna utvecklas. I fredags märkte jag t.ex. att jag var en aning obalanserad i axlarna i min overhead squat. På filmen ser det dock betydligt mer snett ut pga vinkeln. Tack vare filmen vet jag precis vad jag ska tänka på lite extra nästa gång.
 
Om du är osäker på om du gör en övning rätt så är mitt bästa tips att googla eller söka på youtube. Vill ni ha riktigt enkla och bra demonstrationsvideos i olika Crossfitövningar rekommenderar jag starkt att ni klickar in er på CrossFit® youtubekanal, länk HÄR. Jag har fått mycket tips och trix därifrån!
 
Klicka in HÄR för att komma till min video & youtubekanal. 
Crossfit Crossfit Atlet Dagens träning Träningsvideo WOD
0 kommentarer
Hälsa