Follow

"12 Days of Thankfulness" - WoD

 
 
 
 
Oh my gosh. . . det här lilla myspasset var verkligen något att vakna upp till en tidig lördagsmorgon. Gud vad jobbigt det var, haha! Precis som jag föreställt mig, och ännu lite värre. Definitivt en härlig utmaning! Det var ett riktigt muskulärt tungt pass, men jag fick även jobba lite med det mentala för att inte packa ihop och dra där någonstans i mitten. Men såklart ger jag aldrig upp! Aldrig. Never gonna happen ;) När huvudet säger stopp är det bara att bita ihop och låta kroppen styra desto mer. Man klarar så mycket mer än man tror!
 
Jag försökte hålla ett jämt tempo hela tiden för att inte köra slut på mig i början vilket visade sig vara en bra metod. Hade fortfarande krafter kvar på slutet som jag utnyttjade till fullo och la i en extra växel sista rundan. Som jag berättade i förra inlägget så var passet upplagt som "idioten". Man gör 1 an, sen 1an och 2 an, och fortsätter sen med 1an, 2an och 3an osv. Utan vila! Pheww.

Trots att det här passet var galet jobbigt på alla sätt och vis så njöt jag faktiskt. Favoritmusiken var på i högtalarna, och det var bara jag i boxen. Egentid när den är som allra bäst! 
 
 
Trött? Nejdå. Bara helt utmattad, typ. Bild nedan är tagen direkt efter sista repetitionen. Finally done! Den lyckan alltså. 54 minuter senare. . . Jag hade som mål att klara woden under timmen, och jag klarade ju det med flera minuters marginal. Woho!
 
 
Svettpärlor i pannan och ett stort leende på läpparna, så brukar det se ut när man just tränat klart! 

 
 
Är så glad att jag tog mig igenom "12 days of Thankfulness". Kommer verkligen göra om det någon gång om ett tag och försöka slå min förra tid. Men nu är det viloläge som gäller för resten av helgen! Har träningsvärk i HELA kroppen. Vader, lår, rumpa, axlar, biceps, triceps.. ja you name it. Den här veckan har jag haft ett bra träningsflow och varierat mig mycket. Utvecklingen går framåt och det känns himla bra! Fick dessutom höra så fina ord av head coach igår att jag blev alldeles rörd. Hihi. Det gjorde min dag! 
 
Ha det bäst darlings! <3 
 
 
Crossfit Crossfit Athlete Crossfit Invictus Crossfit Skövde Invictus Invictus Athlete Metal träning Träningsgläde WOD
1 kommentar
Fanny

Vilket kul pass! Grymt jobbat :D

Hälsa