Follow

Kostdagbok

 
 
 
 
Godmorgon! Hoppas ni mår kanonbra! Jag mår riktigt fint och har en härlig träningsvärk i ryggen och armarna efter CrossFit wod:arna igår kväll. Sitter just nu och mumsar på min frukost och tänkte samtidigt att jag kunde dela med mig av söndagens kostdagbok. Anledningen till varför inte gårdagens är för att jag åt ganska enformigt och likt det jag visat er tidigare, haha. Lite variation måste det ändå vara! Ni hittar de inläggen HÄR och HÄR. Kom bara ihåg att vi alla är olika och mår bra av olika kosthållningar. Jämför er inte med någon annan utan se till dig själv och inspireras av andra istället. 
 
 
Detta är på ett ungefär vad jag åt under dagen:
Frukost: Ca 400 g Naturell + jordgubb/rabarber kvarg mixat, färska jordgubbar, kokoschips, Pauluns kakao hallon granola(jag tog givetvis mer än på bilden ovan) och kokta ägg. 
 
Lunch: Vitlök/persilja panerad torsk i ugn med couscous, rivna morötter, ärtor och fetaost. 
 
Mellanmål innan jobbet: Havregrynsgröt, recept HÄR med blåbär och en halv burk jordnötssmör + en rejäl näve mullbär. 
 
Middag: Tre knäckebröd med pålägg - ost, kyckling, gurka, tomat, paprika, keso, spenat. 2 kokta ägg, en bit lax med mer keso. En banan. 
 
Kvällssnack: Ett paket Lohilos proteinglass, några rutor mörk choklad med jordnötssmör. 
 
 
 
Önskar er en jättebra dag! Take care. 
3 kommentarer
ɑ n n i k ɑ

Gott!

Svar: Ja! :D
Victoria Östman

Cajsa

Vilken härlig maaaaat! :)

Svar: Ja håller med, älskar mat hihi!
Victoria Östman

Amanda

Känns som om att du äter sååå lite men trycker ändå på "våga äta, kroppen behöver mycket mat" men du håller inte upp till det särskilt mycket själv. Menar inget illa :)

Svar: Ja det är viktigt att äta mycket mat! Men jag äter verkligen inte lite! Du ska bara veta hur mycket mat det får plats i min mage, haha. :D Jag tar alltid om flera gånger, och äter som en häst. Det kan jag lova ;) Jag skriver inte ut "hur mycket" jag äter utan bara vad måltiderna innehåller för slags mat, som inspiration. Så att säga att jag äter "lite" blir knepigt eftersom du inte kan veta hur mina portioner är. :)
Victoria Östman

Hälsa