Follow

Första doppet i poolen

 
 
 
Hej vänner! Mår ni bra? På söndagar har jag nu börjat med att ha en datafri dag och minimera tiden jag sitter med mobilen. Även om jag älskar att blogga och greja med bilder till instagram så är det skönt och nyttigt att ibland vila från det. Men idag gör jag ett litet undantag, hihi. Bjuder på några "första-doppet-i-poolen" bilder från gårdagen. Trots att det var regnigt utomhus valde jag och pappa att ändå slänga oss i poolen för att kyla ner oss efter att ha suttit i bastun i en halvtimme. Kallt men kul! Längtar så mycket tills det blir soligt och varmt. 
 
Jag ville framförallt kika in här för att önska er en mysig mors dag! Hoppas ni kramar om era mammor ordentligt och uppvaktar de med kärlek. Gör ni något speciellt för att fira idag? Jag ska fira tillsammans med familjen och lite senare tar vi en promenad till farmor och farfar. En fin dag med nära och kära. ♥ Kram!
 
1 kommentar

Dagens somriga look

 
 
 
 
Bjuder på dagens somriga look! Jag trotsade vädret och körde på barbent för första gången i år, med en vippig, söt och blommig klänning och lite guldiga accessoarer. Klänningen är köpt på Sisters, för er som undrar. När jag inte har träningskläder eller mjukisar på mig är detta en typisk "Victoria outfit". Så roligt att för en gångs skull klä upp sig lite extra till bröllopet jag var på idag. Hela ceremonin var så himla fin och man hade tårar i ögonen hela tiden. All glädje som spred sig över alla lös verkligen upp denna gråa dag! 
 
Sen jag kom hem har jag varit så trött och har bara legat i soffan, kollat på film och ätit gott. Har inte haft någon lust att gå ut och röra på mig heller så jag njuter av att ta det lugnt istället. Slappartid är ytterst nödvändig och så skön då och då! Jag satsar alltid på att vila upp mig ordentligt under helgen så jag kan komma tillbaka till träningsrutinerna på måndag och vara ännu starkare. Innan jag slänger mig i soffan igen med mat och lördagsgodis ska jag byta om till bikini och sätta mig i bastun tillsammans med familjen. Kanske blir det också ett första dopp i poolen! Tjohoo, det kommer garanterat ge mig energi, hihi. 
 
Glad lördag vänner! 
1 kommentar

Kokos kvarg

 
 
 
Kvarg med smak av kokos är den senaste nyheten från Lindahls! Kokos är en smak som jag tycker väldigt mycket om, men jag var lite skeptisk till smaken i kvargform. Men nyfiken som jag är ville jag såklart testa. När jag smakade denna goding ändrades min något skeptiska uppfattning helt, den var faktiskt jättegod! Kvargen hade en mild smak av kokos och var alleles lagom söt. En perfekt sommarsmak att äta tillsammans med färska frukter, bär och kokoschips. Dessutom är burken i en större storlek på 250 gram istället för de andra små på 150. Ett smidigt mellanmål att ta med på språng! I morgon blir det definitivt kokospannkakor med kokoskvarg till frukost, mhmm.
 

 
Från kvarg till något heelt annat! Gissa vad jag ska göra om en stund? Jo, jag ska åka på bröllop för första gången i mitt liv. Det är en vän till mig som gifter sig med sin prins och det ska bli så fantastiskt att se de tacka ja till varandra. Kärlek är så himla fint. Nu önskar jag att ni får en riktigt härlig dag och helg! Pussar och kramar från mig. 
1 kommentar
Hälsa