Follow

Chokladpresent!

 
 
 
 
Hej på er! Hoppas ni mår bra. Jag har haft fullt upp hela förmiddagen med både handling av mat och några ärenden på stan. Har också hunnit med att hämta ut detta paket från Bodystore.com som jag beställde för ett par dagar sen. Jag ser det som en tidig "påskpresent" till mig själv. Choklad i mängder och annat hälsogodis som behövde fyllas på! Kunde inte vara mera glad över detta paket faktiskt, chokladälskare som jag är. Även om jag visste precis vad paketet skulle innehålla så är det alltid något speciellt med att få paket på posten, håller ni inte med? 
 
I paketet låg Kexbars från Nutri-Nick(smakar verkligen som kexchoklad!), rawfoodbarer från RawBite, Cavalier Steviachoklad, Belgiska chokladpraliner med karamellfyllning(drömmen!), mer ekologisk choklad med både smak av apelsin och havssalt/karamell, mullbär från Superfruit och sist men inte minst Acaipulver som jag så länge velat testa! 
 
Efter lunch blir det minsann efterätt i form av choklad, såklart! Det svåra är vilken av alla sorter jag ska testa först, hihi, det återstår att se. Är det någon eller några av sakerna ni vill att jag ska recensera? Släng gärna iväg en kommentar isåfall.
 
Glad tisdag fina läsare! Ta hand om er  
0 kommentarer
Hälsa