Follow

Fruit, berries and PB

 
 
 
 
Frukt, bär och jordnötssmör äter jag mängder av varje dag numera. Finns det något godare? Jag har en tendens att verkligen fastna för goda smakkombos och äta det varje dag i flera veckor, tills jag tröttnar. Om jag ens tröttnar gör det, det vill säga. Gröt är en sådan sak jag fastnat för och aldrig tröttnar på, liksom jordnötssmör och granola. För gott för att inte äta det varje dag! Detta mellanmålet avnjöt jag häromdagen och jag kan lova er att det var så fräscht och gott. Alla mina favoriter på en och samma gång, kan inte bli så mycket bättre än så. Har en känsla av att detta kommer bli ett återkommande mellis framöver. . . *hihi*
 
I skålen finns vattenmelon, jordgubbar och vindruvor och under frukthögen skymtar kvarg som jag sötat med steviadroppar och vaniljpulver. Vad som finns på tallriken är nog ganska uppenbart; krispigt päron och krämigt ekologiskt jordnötssmör. 
 
 
 
Nu ska jag ut i värmen och köra ett gött träningspass i trädgården innan jag sätter mig i bilen för att åka och träffa en mycket saknad vän. Hoppas ni njuter av sommaren ni också. ♥ GLAD TISDAG kära läsare! KRAM/ Victoria
3 kommentarer
angelicasvarld.blogg.se

Men så smarrigt!! Jag är en sucker för jordgubbar just nu...äter mängder. Sen så är äppelklyftor och jordnötssmör en toppen kombo!!

Svar: Ja jag också såååå gott! :D Ja jag har hört att det ska vara jättegott, tyvärr är jag allergisk mot äpplen :(
Victoria Östman

ɑ n n i k ɑ

Gott!

Svar: Verkligen!
Victoria Östman

Anonym

Hej fina du! Hade verkligen varit tacksam om du kunde ta dig tid och hjälpa mig, hade betytt så mycket!

För några år sedan försvann min mens antagligen för att jag tränar så hårt och mycket som jag gör. Går på simning och tränar sex gånger i veckan. Idag är jag sjutton år och kämpar med att gå upp i vikt vilket inte är det enklaste.
Problemet är att min mamma nu försöker tvinga mig att ta p-piller för att jag ska få tillbaka min mens vilket jag inte vill. Tycker inte att p-piller är lösningen. Hur kan Jah komma med andra förslag? Skulle bli super glad om du ville hjälpa mig med detta, kram och tack för en fantastisk blogg! :)

Svar: Hej vännen! tack snälla för de fina orden, det betyder mycket! <3
Jag förstår ditt problem och har själv varit i den situationen. Det är viktigt att ta tag i problemet nu och försöka att få tillbaka din mens. Det kan vara kämpigt att gå upp i vikt, men det går, jag lovar! Att ta p-piller tror inte jag heller är lösningen. Dina hormoner är redan ur balans och att börja ta p-piller skulle bara mixtra ännu mer med dom. P-pillren kommer inte göra att mensen kommer igång, utan det är en hälsosam vikt och väl fungerande kropp som kommer starta igång mensen igen.
Det som krävs är att du kanske drar ner lite på träningen, och inte träna lika hårt. Då det kan göra det svårt att gå upp i vikt. Lagom träning tillsammans med mer mat anser jag är det bästa tillvägagångssättet för att få din kropp i balans.

Det kanske inte krävs en så stor förändning för att du ska få tillbaka mensen, bara att försöka återfå en stabil vikt som din kropp mår bra av. Förklara för din mamma hur du känner och varför du inte vill ta p-piller. Bestäm dig för att försöka öka matintaget och gå upp i vikt och berätta det för din mamma så hon ser att du verkligen bestämt dig! Jag tror hon bara är orolig och inte heller vet vad du ska göra. Men prata om det och kämpa på! Du fixar det, det vet jag :) hör gärna av dig igen om du vill ha tips och råd om något!

KRAM <3
Victoria Östman

Hälsa