Follow

En fråga till er läsare!

 
Hej vänner! De senaste dagarna har uppdateringen varit en aning gles. Men förhoppningsvis har ni ändå fullt upp med att njuta av sommaren själva, precis som jag. Det blir helt enkelt mindre tid framför datorn och mer tid utomhus eller på annat som sommaren har att erbjuda. Jag försöker ta det lugnt och vila lite mer än vanligt också från sociala medier och allt vad det innebär. Jag har länge varit i behov av lite mer distans från det och nu känner jag att jag fått koppla av mer än tidigare. Missförstå mig inte, jag älskar verkligen att blogga! Men det tar tid, kraft och kräver mycket planering. Så man måste även försöka hitta balansen i det, liksom med allt annat för att må bra! 
 
 
Hur som helst. Jag skulle vilja be er om en liten tjänst, ni som läser min blogg. . .det vore guld värt om ni ville ge mig lite förslag och feedback om vad ni är intresserade av att läsa om? Något specifikt ämne? Något ni saknar? Önskeinlägg? Skriv i en kommentar vad era önskemål är kring min blogg och jag ska göra det jag kan för att uppfylla det! All feedback är så hjälpsamt. Ibland känner man sig som bloggare lite ensam och vet inte vad man ska skriva om.
 
Så berätta nu, vad är era önskemål? 
 
 
6 kommentarer
emilie

Tankar kring utbilding :)

Antonym

Hej! Tycker det skulle vara väldigt kul att höra mera om Australien men även kanske bra pass om man vill börja träna på gym men inte vet några bra övningar, typ helkroppspass alltså. Men även mera recept och allmänna tips och positiva betraktelser. :)

Svar: Ja absolut! Toppen! Det ska jag fixa, tack så mycket för din kommentar! <3 Kram!
Victoria Östman

Anonym

Gärna mer recept och typ tips på olika bra livsmedel och övningar. Älskar din blogg, man ser att du lägger ner mycket energi på bloggen då den är så fin och välskriven! Hoppas du har en bra sommar, kram :)

Svar: Tusen tack för din kommentar! Ska absolut fixa det! :DÅh vad snäll du är, glad jag blir. Tack detsamma, ha det så bra! Kramar :)
Victoria Östman

Anonym

Recept och mat är alltid roligt! Och lite vardag kanske också? :)

Svar: Tack för din feedback, det ska jag fixa! :)
Victoria Östman

Erika- familjeliv, träning och inredning

Vill ha fler träningsprogram! Och även recept :)

Svar: Tack för din feedback! Kram :D
Victoria Östman

Molly

Jag uppskattar alla dina inlägg, du är en väldigt stor inspiration för mig (och många andra)!
Men recept och så tycker jag om att se extra mycket, jag älskar att testa lite nytt :) Kan du också skriva lite tips för att hålla kosten rätt så ren? (eller ja, 80% rent och näringsrikt & 20% vad jag vill.) Får inte riktigt till balansen, du kanske har ett tips eller fler? :)

Svar: Tusen tack för din kommentar! Fin du är<3 Vad roligt, tack för din feedback. Väldigt hjälpsamt :) Ska absolut skiva om detta :)
Victoria Östman

Hälsa