Follow

Fruit, berries and PB

 
 
 
 
Frukt, bär och jordnötssmör äter jag mängder av varje dag numera. Finns det något godare? Jag har en tendens att verkligen fastna för goda smakkombos och äta det varje dag i flera veckor, tills jag tröttnar. Om jag ens tröttnar gör det, det vill säga. Gröt är en sådan sak jag fastnat för och aldrig tröttnar på, liksom jordnötssmör och granola. För gott för att inte äta det varje dag! Detta mellanmålet avnjöt jag häromdagen och jag kan lova er att det var så fräscht och gott. Alla mina favoriter på en och samma gång, kan inte bli så mycket bättre än så. Har en känsla av att detta kommer bli ett återkommande mellis framöver. . . *hihi*
 
I skålen finns vattenmelon, jordgubbar och vindruvor och under frukthögen skymtar kvarg som jag sötat med steviadroppar och vaniljpulver. Vad som finns på tallriken är nog ganska uppenbart; krispigt päron och krämigt ekologiskt jordnötssmör. 
 
 
 
Nu ska jag ut i värmen och köra ett gött träningspass i trädgården innan jag sätter mig i bilen för att åka och träffa en mycket saknad vän. Hoppas ni njuter av sommaren ni också. ♥ GLAD TISDAG kära läsare! KRAM/ Victoria
3 kommentarer

Pulshöjande cirkelpass - träningsvideo!

 
 
Dags att påbörja måndagen och veckan på bästa möjliga sätt! Jag har nu filmat, och klippt ihop en träningsvideo till er. Kul va? Wohoo! Jag tycker det är så kul att göra videos, och om ni tycker det skulle vara roligt att jag fortsätter med det framöver så låt mig gärna veta! Passet är ett cirkelträningspass med pulshöjande styrkeövningar som varken kräver gym eller några redskap. Bara DU och DIN grymma kropp behövs för att genomföra ett härligt och svettigt träningspass! 
 
Så vad säger ni, är ni med och kör någon eller flera gånger denna vecka? LET'S DO THIS! 
 
Klicka HÄR för att följa min Youtube-kanal. 
1 kommentar

En fråga till er läsare!

 
Hej vänner! De senaste dagarna har uppdateringen varit en aning gles. Men förhoppningsvis har ni ändå fullt upp med att njuta av sommaren själva, precis som jag. Det blir helt enkelt mindre tid framför datorn och mer tid utomhus eller på annat som sommaren har att erbjuda. Jag försöker ta det lugnt och vila lite mer än vanligt också från sociala medier och allt vad det innebär. Jag har länge varit i behov av lite mer distans från det och nu känner jag att jag fått koppla av mer än tidigare. Missförstå mig inte, jag älskar verkligen att blogga! Men det tar tid, kraft och kräver mycket planering. Så man måste även försöka hitta balansen i det, liksom med allt annat för att må bra! 
 
 
Hur som helst. Jag skulle vilja be er om en liten tjänst, ni som läser min blogg. . .det vore guld värt om ni ville ge mig lite förslag och feedback om vad ni är intresserade av att läsa om? Något specifikt ämne? Något ni saknar? Önskeinlägg? Skriv i en kommentar vad era önskemål är kring min blogg och jag ska göra det jag kan för att uppfylla det! All feedback är så hjälpsamt. Ibland känner man sig som bloggare lite ensam och vet inte vad man ska skriva om.
 
Så berätta nu, vad är era önskemål? 
 
 
6 kommentarer
Hälsa