Follow

Workout in Pink

 
 
 
 
 
 
 
Det var en riktigt rosa outfit jag bar igår till Crossfit träningen! Linnet är nytt från H&M, så himla skönt och sitter perfekt under hela träningspasset. Skorna är från Reebok och de bästa tightsen och väskan är från Nike. Svart och rosa är definitivt mina två favoritfärger tillsammans. Det är powerful! 
 
På tal om powerful så var det precis vad jag kände mig under de två wod:arna jag genomförde igårkväll! Jäklar vilken energi jag hade, trots att jag körde två tunga pass på raken. Underbart är ordet! Först ut var det en cardio wod som är instensiv och pulshöjande. Det är inte heller så tekniskt svåra moment, utan mer lätta övningar med högre intensitet. Sen körde jag också en styrka/gymnastik wod där fokuset ligger på att utföra strikta och långsamma rörelser för att jobba mer med styrka istället för kondition.
 
 
Att kombinera både konditionsträning och styrketräning är något som jag älskar! Har man bara laddat ordentligt med mat och vila innan så räcker energin hur bra som helst för attt orka. Jag prioriterar både min kondition och styrka, eftersom min kropp mår som allra bäst av en kombination av dem! Dessutom tycker jag det är så roligt! Vad vi gjorde för övningar ser ni nedan! 
 

Cardio WOD:
3 varv:
2 min Row 250 m + max antal single unders
1 min vila
2 min KB swing x 40 + max antal step-up
1 min vila
2 min Jumping pull-up x 50 + max antal Burpees

Styrka/gymnastik: 
Every minute on the minute, 20 min: 
Del A.
1. Handstand pushups x6
2. Ring rodd x10
3. Hollow burpees, med armhävning x5
4. Gång i plankposition 10 meter

Del B.
5x30 sek Arch hold 
 

 
Känslan efter dessa två pass, när man vet att man gett allt och lite till, är nästintill obeskrivligt härlig! En bra comeback ifrån ett mindre bra träningspass på gymmet dagen innan. Men man måste ha lite sämre pass då och då för att verkligen uppskatta när träningen går bra, eller hur?  Är så glad över att det gick grymt igår och den positiva energin försöker jag behålla så länge det bara går. Ikväll är det ett benpass på schemat med bästa Sofia! Wohoo!!
 
Tränar ni något idag? Kramar på er. 
Crossfit Fashion Fitness Fitnesslifestyle Gymtraining Hälsa Style Träningsmode Workout
1 kommentar
Anonym

Vilken utveckling du har gjort med dina ben och rumpa!! Tips på bra övningar, kost, vila osv för att få en större rumpa?

Hälsa