Follow

Chocolate treats

 
 
 
Tror jag befinner mig i chocklad himlen just nu! Choklad är ett livsmedel som jag inte skulle klara mig utan, eller jo visst skulle jag klara mig, men livet hade ju varit bra mycket tråkigare då! Jag gillar framförallt de där lite mörkare sorterna, helst med något crunch inuti som hasselnötter eller mullbär. De fylliga och smakrika rå chokladerna är också favoriter. När jag var i Jönköping för ett par veckor sedan slank jag in i en Hälsokostbutik(inte helt otippat kanske). Kunde stått där inne i minst en halvtimme och kikat på alla spännande saker. Men efter en stund bestämde jag mig för att prova två olika sorters choklad! Ett mycket bra val får jag lov attt säga. 

Jag köpte en ljusare variant av märket Balance, sötad med stevia och med bitar av hasselnötter. Mhmm! Jag köpte också Pana Rå Choklad som är en handgjord, ekologisk, mörk choklad. Precis som den ljusa chokladen, kändes även Pana chokladen så fin att äta och smaken var fantastiskt god. Riktig lyxchoklad. Små hjärtan hade den också, titta så fin! Choklad med lite extra omtanke, helt enkelt. 
 
Rekommenderar verkligen båda om ni skulle få syn på dessa i butik, de finns säkert på olika hälsokostbutiker på nätet. Tveka då inte på att köpa dem! Sån här god choklad kan man inte gå miste om, hihi. 
 
 
 
Hade önskat att jag köpt med mig flera chokladkakor på samma gång eftersom de tog slut lika fort som de köptes. Men en fredag utan choklad är inte att tänka på så självklart har jag köpt lite annat gottis att mumsa på tills ikväll. Naturgodis och chokladglass finns som vanligt på menyn! 
 
Nu ska jag först ge mig iväg mot bästa Crossfitboxen för fredagsfys. Ha en underbar fredagskväll, ta hand om er. Kramar! 
0 kommentarer
Hälsa