Follow

Stark av vila!

 
Idag är det äntligen dags för något som jag längtat efter i nästan två veckor - gymträning! Vaknade upp med strålande humör och känner hur det spritter i hela kroppen av glädje. Jag har verkligen insett hur mycket jag älskar att träna när jag inte kunnat göra det på ett tag. Men kan ännu inte använda händerna så ett ben och rumppass blir perfekt att börja med! 
 
Gårdagens intervallträning känns faktiskt inte alls i benen idag, och tur är väl det! Jag brukar inte planera inför mina träningspass, särskilt inte löpningen, men igår gjorde jag ett litet upplägg. Det gjorde mig så motiverad! Rundan slutade på 8 svettiga kilometrar, andningen kändes bra hela tiden och jag kunde ha ett högt tempo. Jag blev förvånad över hur bra det kändes, trots att jag inte sprungit på flera veckor. Underbart!
 
Det känns så bra och kul att ha kommit igång med träningen igen efter ett uppehåll. Under tiden jag vilat har jag också insett just vikten av att vila. Konstigt nog känner jag mig faktiskt starkare, eller det är egentligen inte alls konstigt - kroppen har ju nu kunnat byggas upp och återhämta sig ordentligt. Även om det känts långtråkigt utan träning så har det varit bra och skönt framförallt. Men nu är jag mer motiverad än någonsin!  
 
Hoppas ni får en kanonfin dag och passa på att njuta av den. Gör något nu tycker om, träna något skoj, va med vänner, familj, ät gott och ta hand om dig själv lite extra. Vi hörs senare. Gymmet, här kommer jag!
 
 
 
 
0 kommentarer
Hälsa