Follow

Fikadags - 7 hälsosamma recept!

 
 
Är du sugen på något gott till helgfikat eller helgmyset? Här kommer 7 favoritrecept ur arkivet som tar fikastunden till en ny nivå! 
Alla godsaker ovan är supernyttiga, bra för kroppen, goda för själen och innehåller mycket fina och näringsrika ingredienser. Sötsaker behöver inte innebära att de innehåller konstigheter, artificiella ämnen och mycket socker, även om det såklart inte skadar då och då. Tro det eller ej så kan man faktiskt göra så mycket olika underbara efterrätter och godis av naturliga ingredienser. Det behöver inte alls vara svårt, som många tror. Det gäller bara att våga prova sig fram. Hälsosamt, gott och enkelt - det är min fikamelodi! 
 
Hoppas ni hittar något som faller er i smaken! Tala gärna om vad ni tyckte ifall ni provar något recept, skulle vara så kul att få lite feedback. Puss på er.
4 kommentarer
ellen björktegen

Kul med lite tips även om jag redan testat typ allt :D

Rebecka

Gör du kostscheman? Hur mycket kostar dem isåfall? är en 17 åring som har ganska stora problem med vikten just nu, jag har gått upp runt ,skäms att säga det men runt 14 kg och behöver all hjälp jag kan få ,vet inte vart jag ska vända mig. stor kram

Svar: Hej! Nej tyvärr inte, jag är inte utbildad kostrådgivare :) men självklart kan jag ge tips! Men om du vill ha ett kostschema anpassat precis efter dig så skulle jag säga att du kan försöka kontakta en personlig tränare på ditt gym eller träffa en dietist för hjälp. :) men det är bara att höra av dig igen om du vill ha tips och råd! Om du vill får du skriva till min mail så svarar jag så gott jag kan :)
• activevic@hotmail.com •

Kram och ta hand om dig!
Victoria Östman

Hanna

Vilka bra tips. Det ser jättegott ut!

Svar: Tack så mycket! :D vad kul!
Victoria Östman

Liisa Lindström

Gud vad det ser gott ut!

Hälsa