Follow

Sista träningspasset 2015GOTT NYTT ÅR kära läsare! 

Sista träningspasset för 2015 är gjort! Det blev en härlig wod med bästa Simon! Vi gjorde "Deck of Cards"/kortleken och "Chelsea" som är en 20 minuters every minute on the minute av 5 pullups, 10 pushups och 15 airsquats. Låter inte så jobbigt men gud vad det kändes! En himla fin och bra avslutning på detta träningsåret! 

Ska göra en liten årsresumé i morgon och lägga upp bilder från det gångna året! Har haft så mycket det senaste att jag inte hunnit sitta vid datan alls. Men det ska jag ändra på nu😃

Hoppas ni får en fantastiskt nyårsafton och en grym start på 2016! Let's make it our year! ❤️
1 kommentar
Anonym

Hej fina du! I år har jag tänkt att införa mer crossfit i min träning. Men jag har ett problem jag har dessvärre inte råd med att både ha ett gymkort och gå på crossfit. Vilket är så himla synd!! Har du tips på hur man kan göra sin träning mer crossfit inspirerad på gymmet? Hade varit toppen om du ville ge tips både här på bloggen och din youtube.
Kram

Svar: Hej och vad roligt att du är sugen på crossfit! Det är så roligt, och det går absolut att köra på ett gym! Ska fixa ett inlägg med tips och trix någon dag snart! Ha det så bra, kramis!
Victoria Östman

Hälsa