Follow

Discofredag!

 
Igår var en himla rolig dag! Först tillbringade jag ett par timmar på favoritstället med stretch och träning innan jag fixade iordning mig för att träffa Sofia och två av hennes kompisar. Sen drog vi ut och dansade! Det händer inte ofta men jag hade sjukt kul tillsammans med dessa goa brudar. Jag kom inte hem allt för sent heller så idag är jag pigg och glad som vanligt. Har dock bara slappat framför film och ätit mat sen jag gick upp. Men i eftermiddag är det dags för lördagsfys då jag ska möta upp min fina vän Ronja och träna Crossfit igen. Pepp pepp!
 
Här nedan är en kort video från mitt träningspass! Under första delen gjorde jag 1 squatclean + 2 split jerk (som ni ser i videon) varje minut i 10 minuter. Under passet blev det också marklyft och avslutningsvis körde jag wod:en "Seven" vilket innebär att man gör 7 rundor, 7 reps av 7 olika övningar på tid. 
 
"Seven"
7 handstand pushups
7 thrusters
7 knees to elbow
7 marklyft
7 burpees
7 KB swing (28 kg)
7 pullups
 
 
Ni vet väl att ni kan prenumerera på min youtube, där hittar ni också alla mina träningsvideos! Klicka HÄR
 
Ha en bra lördag finisar! Kram. 
1 kommentar
Stina

Hej fina du! Låter som en toppen fredag!
Blev så inspirerad av dig så jag testade att själv göra wod:en "seven", alltså herregud vad jobbigt det var! (vill bara tillägga att jag aldrig har kört crossfit tidigare...haha) Men hade svårt med övningen "knees to elbow", fick inget bra grepp. Jag gled osv, har du tips så att man undviker det? Eller någon bra övning som jag kan köra?
Kram

Svar: Hej vännen! Åh vad roligt att du körde den, så himla jobbig!!! :D Knees to elbow kan vara lite klurig. Jag håller aldrig "i handen" utan har stången i fingrarna om du förstår vad jag menar. I utförandet för själva övningen är det bra om man använder lasten/ryggen för att komma bak med överkroppen samtidigt som man kommer upp med knäna mot armbågarna. Det gäller bara att träna, så småningom blir det lättare! :) Annars är jackknife en bra övning för att jobba på magstyrkan! :D kramar
Victoria Östman

Hälsa