Follow

Raspberry dream

 
Godmorgon solstrålar! Dagens frukost är helt klart min favorit för tillfället. En stor skål med keso toppat med hallon, kanel och kardemumma och såklart en stor klick ekologiskt jordnötssmör! Till det åt jag även ett ägg och en Raw Bite. Kunde inte bli en så mycket bättre start på dagen. Vad brukar ni äta till frukost? Har ni någon favorit? Dela gärna med er! 
 
Om en stund ska jag ta med vovven ut på en lite längre promenad till farmor och farfar, vädret är ju så fint så det ska bli skönt att komma ut och gå en stund. Man får verkligen passa på! Sen blir det att fixa i ordning lunch. Är så sugen på sötpotatis i ugn och kyckling. Blir troligtvis något i den stilen, det är ju bara för gott! Ikväll ska jag åka till gymmet och hålla i tisdagsspinningen!
 
 
När jag satt och planerade lite inför resten av veckan slog det mig att det redan är första oktober i morgon. Vad tiden går fort! September har varit en riktigt bra månad som gett mig många fina minnen. Bland det bästa var när jag och Bella var i Karlstad på en liten mini-tränings-resa, men också min födelsedag och att jag startade denna bloggen, i morgon har det gått en månad sedan jag nervöst tryckte på knappen "starta blogg". Det ångrar jag inte för en sekund! Jag hoppas nu att oktober kommer bli minst lika bra. 
 
Glad dag på er! Kramar/ Victoria 
 
 
2 kommentarer
Mamma Mindy

Detta va med en intresant blogg du har :)

Svar: Åh men tack du! :D
Victoria Östman

ɑ n n i k ɑ

Gott

Svar: Ja verkligen! :D
Victoria Östman

Hälsa