Follow

Legs booty and biceps

 
 
Hej fina ni! ♥ Hur har er dag varit? Idag har jag verkligen känt mig pigg och full av energi, beror nog dels på gårdagens vilodag och goda mat och dels på att jag jobbar på att tänka mycket mer positivt! Minns ni att jag i början på veckan skrev ett inlägg om vilken utmaning jag skulle ge mig själv denna veckan? Det handlade iallafall om att jag ska försöka tänka mycket mer positivt om mig själv och livet i allmänhet. Det har jag tänkt mycket på den här veckan speciellt. Några positiva tankar varje morgon kan göra ens dag mycket bättre! Jag har provat, och  det fungerar verkligen. 
 
Passade på att använda all energi jag hade i morse och träna ben på gymmet! Hade inte planerat något inför passet utan ville vara spontan och känna efter vilka övningar jag ville göra. Jag fokuserade på att bara ha roligt och inte tänka alls på hur tungt eller hur många repetitioner jag körde. Ibland är det peppande att ha passen planerade och ha ett exakt mål hur mycket vikt man ska lassa på och hur många repetitioner man har som mål att göra. Men det senaste har jag känt att det gjort att jag känt prestationskrav vilket har tagit bort lite av glädjen. Därför har jag valt att inte planera ut passet i detalj innan. Det har fungerat bra för mig! Är det någon av er som känt samma sak med prestationskrav och liknande? Hur har ni gjort för att minska på kraven?
 
Dagens ben/rumpa/biceps pass:
Knäböj i smith, 7 set(inkl. uppvärmning)
Sumosquat i smith, 4 set
Bicepscurls med hantlar, 4 set
Hammercurls med hantlar, 3 set
Benpress(växlade mellan breda och smala), 6 set
Enbens knäböj i TRX, 3 set på varje ben
Legcurl i TRX, 3 set
Glutekick i cable, 3 set
Hip abductor i cable, 3 set
 
Det sägs ju att tiden alltid går fortare när man har roligt och så var det idag. En timma och 15 minuter bara flög förbi. Det är ungefär så långa mina träningspass är ungefär, då hinner man göra mycket men också orka ha energi till varje övning. När jag kom hem igen så hade mamma förberett mat, så idag behövde jag inte laga lunch själv, skönt. Tack mamma! Nu är jag dock hungrig igen så ska duka upp med mina Kokosbollar jag gjorde igår tillsammans med frukt, jordnötssmör och té. Önskar er en fin kväll!
 
Kramar/ Victoria 
 
 
0 kommentarer
Hälsa