Follow

Chocolate breakfast

 
 
Till frukost denna morgon åt jag en stor skål med vaniljkvarg med massor av Pauluns Granola, toppat med jordnötssmör. Två klementiner och en kopp varm choklad gjord på Alpros kokosdryck! Fick riktiga julkänslor!
 
Godmorgon mina vänner! ♥ Det är något speciellt med fredagar, då är det snart helg och tid för lite ledighet för de flesta. För mig är fredagen egentligen som vilken dag som helst numera, eftersom jag inte studerar eller jobbar varje vardag. Men varje fredagsmorgon vaknar jag ändå upp med en härlig känsla. Den här dagen för mig brukar innebära fredagsmys med familjen, med en god middag på kvällen, något bra teveprogram eller en film och snacks i form av choklad, glass eller något annat gott som jag är sugen på. Mums! Jag har aldrig varit en person som går ut och festar på helgerna så jag är nästan alltid hemma på fredgar eller är med vänner. Det uppskattar jag väldigt mycket! Vad brukar ni göra på fredagar? 
 
Idag ska jag först åka till jobbet och lämna in lite papper för att sen åka vidare till STC och träna! Det är Yoga idag också, men jag känner inte riktigt för det just idag så jag hoppar över det. Tänkte träna lite bröst, triceps och axlar - vilket är så himla kul. Har verkligen fått upp ögonen för bröstträning, som jag inte tyckt varit så kul innan, av någon konstig anledning. Nu riktigt längtar jag till fredagarna då jag brukar träna just den musklegruppen! Efter träningen ska jag handla lite inför kvällen, sen laga lunch, baka mina proteinbrownies, städa rummet och förbereda för fredagsmyset. En fullspäckad men rolig dag!
 
Ha en fin dag, vi hörs senare! Kramar.
 
2 kommentarer
Hemma Hos Felicia

ser ju så gott ut!! :D

Svar: Hihi tackar! :D det var det! ^^
Victoria Östman

Susanna Maria J

Det var ingen tokig frukost! Tror jag ska byta ut mitt kaffe mot en kopp varm choklad istället. Ser ju väldigt gott ut :) Kram på dig och go helg :D

Svar: Nä verkligen inte hihi! :D Ja det tycker jag du ska göra, det är riktigt smarrigt! ;) Tack, hoppas du får en fin vecka! :) kram!
Victoria Östman

Hälsa