Follow

Perfect day in Gothenburg

 
 
 
 
Alltså jag vet inte vart jag ska börja! Gårdagen på Fitnessfestivalen var verkligen helt perfekt och fantastisk på alla vis. Just nu är jag så lycklig och glad över att jag hade möjligheten att åka dit i år igen tillsammans med Bella och hennes pojkvän. Vi var där i god tid och tillbringade hela dagen fram till stängningsdags på mässan och sen kollade vi också på Luciapokalen Bikini Fitness som avslutning innan vi tog tåget hem igen. Träffade jättemånga inspirerande människor, träffade både gamla och nya fina vänner, följare och folk som jag följer på instagram och flera av mina största inspirationer! Vi gick omkring där och smakade på bars, fick gratisprodukter, tidningar, drickor, proteinpulver och allt vad det nu var. Fick iallfall med mig mycket fint hem, visar er i ett annat inlägg!
 
På kvällen som sagt så hade vi bokat VIP biljetter till Bikini Fitness. Jag var väldigt förväntansfull och taggad på att se hur en sådan tävling fungerar. Även om det är en ganska så extrem sport tycker jag det var riktigt roligt att se. Alla var så duktiga och imponerande! Vi såg däremot inte finalerna eftersom vi var för trötta och behövde komma till tåget i tid. Men tre timmar räckte gott och väl - det var en upplevelse olikt något annat jag varit med om tidigare!
 
Med tusentals nya intryck och sprudlande glädje efter en lyckad dag i Göteborg så kan jag säga att jag somnade gott på soffan hemma hos Bella sent på kvällen. Idag vaknade jag upp pigg, glad och något klarare i huvudet än i går kväll, haha. Det kommer nog ta ett tag att låta allt sjunka in och verkligen förstå det som jag var med om i går. Den här dagen och all positiv energi kommer jag leva på länge! Tusen tack till alla som gjorde dagen till den bästa! 
0 kommentarer
Hälsa