Follow

En mysig första advent

 
 
Glad första advent på er! Brukar ni ha lite adventsmys på söndagar nu när det närmar sig jul? Hela den här dagen har gått otroligt fort, precis som gårdagen! I morse åt jag en god och julig frukost hemma hos Bella med kanelgröt och en härlig klick jordnötssmör. När jag kom hem i förmiddags har jag städat, julpyntat och bakat inför adventsfikat. Idag serverade jag mina blackbean protein brownies, pepparkakor och saffransmuffins som är ett nytt recept jag experimenterat ihop. Mamma hade gjort pepparkaksmuffins med frosting och ytterligare en saffranskaka. Så himla gott alltihop! Mysigt att umgås lite extra med familjen nu när jag varit iväg i helgen innan den nya veckan börjar. 
 
Fikat blev en riktigt smaskig uppladdning för en kväll på jobbet med både ett spinningpass och ett styrkepass. Idag var det inte lika mycket folk, antagligen för att det är första advent, men det var himla kul ändå och allt gick kanon. Det gäller att ge allt oavsett omständigheterna, vara positiv och sprida energi! Nu däremot är jag riktigt trött så det ska bli skönt att lägga sig tidigt och få den välbehövliga sömnen. Jag är fortfarande så glad över hur gårdagen blev och jag ska försöka ta med denna energin jag känner just nu in i den nya veckan. 
 
Hoppas ni haft en bra helg och att ni också försöker ta med er ny och positiv energi till morgondagen! Kram på er.
1 kommentar

Perfect day in Gothenburg

 
 
 
 
Alltså jag vet inte vart jag ska börja! Gårdagen på Fitnessfestivalen var verkligen helt perfekt och fantastisk på alla vis. Just nu är jag så lycklig och glad över att jag hade möjligheten att åka dit i år igen tillsammans med Bella och hennes pojkvän. Vi var där i god tid och tillbringade hela dagen fram till stängningsdags på mässan och sen kollade vi också på Luciapokalen Bikini Fitness som avslutning innan vi tog tåget hem igen. Träffade jättemånga inspirerande människor, träffade både gamla och nya fina vänner, följare och folk som jag följer på instagram och flera av mina största inspirationer! Vi gick omkring där och smakade på bars, fick gratisprodukter, tidningar, drickor, proteinpulver och allt vad det nu var. Fick iallfall med mig mycket fint hem, visar er i ett annat inlägg!
 
På kvällen som sagt så hade vi bokat VIP biljetter till Bikini Fitness. Jag var väldigt förväntansfull och taggad på att se hur en sådan tävling fungerar. Även om det är en ganska så extrem sport tycker jag det var riktigt roligt att se. Alla var så duktiga och imponerande! Vi såg däremot inte finalerna eftersom vi var för trötta och behövde komma till tåget i tid. Men tre timmar räckte gott och väl - det var en upplevelse olikt något annat jag varit med om tidigare!
 
Med tusentals nya intryck och sprudlande glädje efter en lyckad dag i Göteborg så kan jag säga att jag somnade gott på soffan hemma hos Bella sent på kvällen. Idag vaknade jag upp pigg, glad och något klarare i huvudet än i går kväll, haha. Det kommer nog ta ett tag att låta allt sjunka in och verkligen förstå det som jag var med om i går. Den här dagen och all positiv energi kommer jag leva på länge! Tusen tack till alla som gjorde dagen till den bästa! 
0 kommentarer

Fitnessfestivalen 2014

Nu är det nära! Inte många timmar kvar tills jag och Bella anländer i Göteborg för att tillbringa en heldag på bästa festivalen någonsin - Fitnessfestivalen! Vi har längtat hur mycket som helst och nu är dagen äntligen här. Vi är så peppade! Jag minns förra året när vi satt i bilen påväg hem...vi båda flög på moln för vi var så lyckliga, glada och hade fått mängder av inspiration. Tror säkerligen det kommer bli precis lika bra och ännu bättre i år då Fitnessfestivalen firar 10 års jubiléeum. Jag och Bella har också bokat biljetter för att kolla på Bikini Fitness på kvällen, vilket ska bli riktigt spännande att se. Inte för att jag är intresserad av att själv vara med på något liknande utan mest för att se hur det fungerar och för själva "upplevelsen". Jag vet iallfall att detta kommer bli en dag att minnas. 
 
Om någon av er ska dit och får syn på mig någonstans i myllret av människor så kom gärna fram och säg hej! Skulle vara superkul! Om ni vill kan ni också följa mig på Instagram @victoriaoestman där jag kommer uppdatera mer under dagen. Hoppas vi ses!
 
Stor kram från mig! 
0 kommentarer
Hälsa